A Szajna folyón vonultak a modellek a L’Oréal Paris show-ján

2018. október 02.
30 országban élbőben is közvetítettek az eseményről.

A L’Oréal Paris a Párizsi Divathét hivatalos partnereként szeptember 30-án sosem látott módon, rendhagyó eseménnyel ünnepelte a szépséget, divatot és a sokszínűséget a divat fővárosában, ahol a közel 60 méter hosszú, egyedi tervezésű, a Szajna folyón lebegő kifutón megrendezett különleges fashion show-t bárki megtekinthette.

23 fotó megtekintése

A show-n 12 divatház mutatta be legfrissebb kollekcióját, köztük Elie Saab, Isabel Marant, illetve Balmain. A L’Oréal Paris vezető sminkese- Val Garland, és vezető fodrásza – Stéphane Lancien által megálmodott közel 70 frizura és sminkköltemény tükrözte a szezon legújabb szépség trendjeit. A bemutatón a L’Oréal Paris olyan ikonikus szépségnagykövetei is részt vettek modellként, mint Doutzen Kroes, Eva Longoria, Nikolaj Coster Waldau és Andie McDowell – hogy együtt ünnepeljék a női szépséget és sokszínűséget.

4 fotó megtekintése

A Le Défilé L’Oréal Paris-t minden érdeklődő megtekinthette a Szajna parton, s hogy minél többen együtt ünnepeljük Párizst, a szépséget, a kreativitást, a divatot és a sokszínűséget, azaz a márka fő értékeit.