Elvarázsolt erdő – az Intimissimi show-ján

2018. október 03.
Lágyan simogató napsütés, romantikus utcák, színes házfalak, elegáns üzletek. Az Intimissimi meghívására mi is megtapasztaltuk mindezt, és egy fergeteges divatshow-n is részt vehettünk.

Négy éven át a veronai Aréna volt a helyszíne az Intimissimi legújabb kollekcióját bemutató estnek, ahol egy látványos jégshow keretein belül, világklasszis jégtáncosok ámulatba ejtő kűrjeiben, fantasztikus zene és pompa kíséretében vonultak fel a legújabb modellek. Idén új helyszínre költözött a rendezvény: a meghívott vendégek a veronai Intimissimi Központ modern épületében, egy elvarázsolt erdő díszletébe csöppentek, ami megadta az alaphangulatot az exkluzív bemutatóhoz. A kifutót pazar csillárok világították meg, a távolból madarak hangja és pillangók szárnyának suhogása hallatszott. A nézők a természet lágy ölén érezték magunkat totális zen-állapotban, amiből a show kezdetét jelző pergő ritmusok rázták fel őket.

A bemutatót nem más, mint az Intimissimi nagykövete, Irina Shayk nyitotta meg, őt 25 másik, tökéletes alakú modell követte a kifutón. A kollekció darabjait elegáns csipkepalástokkal, tollakkal díszített magassarkú cipőkkel, hatalmas fejdíszekkel dobták fel, ettől a légies modellek istennőkké, tündérekké, a végzet asszonyaiává változtak át. Senkit nem hagyott hidegen a látvány, és a fellépőket tapsvihar, kurjongatás, üdvrivalgás fogadta. A show után a különböző országok legismertebb influencereit és a megjelent hírességeket egymás után kapták lencsevégre a fotósok.  A szemfülesebb vendégeknek sikerült egy-egy szelfit készíteni a jelenlévő sztárokkal, Sarah Jessica Parkerrel, Chiara Ferragnival, Alexa Chunggal, akik készségesen pózoltak a mobiltelefonok villódzó vakuja előtt. Az este végül fergeteges partival zárult. Az olasz konyha mennyei ételei, a finom borok, koktélok, a jó zene megtették hatásukat: a vendégsereg nagy része késő éjszakáig táncolt önfeledt hangulatban.

Sarah Jessica Parker

Irina Shayk

 

Chiara Ferragni

Festy, Debreczeni Zita, Epres Panni, Weisz Fanni és Sydney van den Bosch

Nézd meg galériánkat!

24 fotó megtekintése

Fotó: Danielle Venturelli