Bringára fel a legmenőbb magyar dizájntáskával

2018. október 06.
Az ősz még a biciklitúrák ideje, így még nem késő beszerezni egy stílusos és praktikus bringa táskát, hogy egyszerűen magaddal vihesd a legszükségesebb cuccokat!

Ez a táska úgynevezett dupla csomagtartó táska, tehát a hátsó kerék mindkét oldalánál egy-egy rekesz lóg le. A két táskát egy téglalap köti össze, ezt a téglalapot lehet befogni a csomagtartó felhajtható része alá, és emellett vagy ehelyett egy csattal ellátott hevederrel rögzíteni a csomagtartóhoz. A két táska űrtartalma 2 x 6 liter, bővített állapotban 2 x 8,4 liter. A táskákat egy-egy hevederre erősített csattal zárhatjuk le, valamint az oldalfaluk egy-egy patenttal összezárható, így a táska mérete tovább variálható.

Egyoldalas csomagtartó táska és hátizsák egyben

A másik elkészült bicikli táska egy egyoldalas csomagtartótáska, tehát csak a csomagtartó egyik oldalán lóg le rekesz. Méretben ugyanolyan, mint a kétoldalas egy-egy rekesze, de ez egy extra funkcióval is bír: a karabínerekkel, amelyekkel felcsatoljuk a csomagtartóra, néhány mozdulattal hátizsákká alakíthatjuk. Így egy hétköznap során nem kell a bolt előtt a kerékpáron hagynunk a táskát, vagy egy túra alkalmával az útba ejtett csárda előtt. Egy vállpánt is tartozik ehhez a táskához, így akár vállon is vihetjük. Fontos hangsúlyozni ugyanakkor, hogy ez egy bicikli csomagtartó táska, a hátizsák funkció csak kiegészítő, tehát a folyamatosan és csak és kizárólag hátizsákként viselését nem ajánljuk.

Mindkét típusú csomagtartó táska alapanyag vízlepergetős, így kisebb zivatar esetén sem kell aggódnunk, hogy átázik. Mindegyik rekesz hátuljába egy PVC lapot tettünk, ez merevíti ki a táska hátfalát. A lap egy zsebben található, a zsebet kipatentolva a lap kivehető, így a táska mosógépben 30 fokon nyugodtan tisztítható.