Restart – ahol a böjtölés is finom lehet

2018. október 03.
Az életmódváltáshoz kevés néhány nap, de ahhoz pont elég, hogy lerakjuk az alapokat, és szakértői segítséget kapjunk ahhoz, hogy otthon hogyan folytassuk tovább. Az októberi számunkhoz tartozó Beauty mellékletünkben szállodákat ajánlunk, amelyek valójában jóval többek egy szálláshelynél, mert lökést adnak egy egészségesebb életvitelhez.

Az algarvei partszakaszon, a Farotól 15 km-re található Vilamoura – a tengerparttal, kikötővel, csodás bicikli utakkal – önmagában is nagyon jó természeti adottságokkal rendelkezik a feltöltődéshez. De ha igazi méregtelenítésre van szükségünk, akkor válasszunk a Longevity Cegonha Country Club wellness szálloda programjai közül.

A klasszikus léböjtkúra frissen préselt, szűrt gyümölcs- és zöldséglevekből és levesekből áll, az alapanyagok mind helyi termelőktől származnak és vegyszermentesen termelték őket. „Sose gondoltam, hogy a böjtölés ilyen finom is lehet” – írja az egyik korábbi vendég. Mások is említik, hogy a környezet motiváló hatással volt rájuk, könnyebb volt elviselni, hogy a szokásostól drasztikusan eltérően étkeztek. A szálloda óriási medencéjében minden nap nagyokat lehet úszni, de választhatjuk a biciklitúrát, a pilatest vagy az edzőtermet is, szinte mindennap sportolhatunk valami mást.

Szolgáltatások: szaunák, sószoba, masszázsok.
Weboldal: www.longevityvilamoura.com

További szállodák és tippek az októberi Marie Claire Beauty mellékletében.