Önálló kiállítás: METU Fashion

2018. november 04.
Most először mutatkozik be önálló kiállítással a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) divat területe.

A kiállítás a divat területét, vagyis a METU-n elérhető azon tervező szakokat egyben mutatják be, amelyeken divathoz kapcsolódó tervező- és alkotómunka folyik. Így most Kézműves tárgykultúra alapszakuk öltözék- és kiegészítő, valamint divatékszer és -kiegészítő tervezés specializációján, Divat- és textiltervezés mesterszakuk divattervezés specializációján, és Fotográfia alapszakuk divatfotográfia specializációján készült munkákból mutatnak be válogatást.

A kiállítás további érdekessége, hogy november 10-én az Egyetem Divat-és Luxusmárka-menedzser szakos hallgatóinak workshopja zárja az eseménysorozatot.

A nyitott workshop programjához bárki csatlakozhat. A kiállított munkák alkotói közül kiválasztanak néhányat, majd közös benchmark után a tervezők és divatmenedzserek együtt kiválasztanak 1-1 célpiacot, amelyre kidolgoznak egy mini sales és PR tervet, illetve számba veszik, hogy milyen támogatási formákat vennénk igénybe induló márka esetén hazai és nemzetközi viszonylatban.

A workshopra minden érdeklődőt szeretettel várnak: a helyek korlátozott száma miatt előzetes regisztráció szükséges az info@divatmenedzsment.com címen.

Helyszín: Labor, 1053 Budapest, Képíró u. 6.

Megnyitó: 2018. november 5., 18 óra
Megnyitja: Szilágyi-Csüllög Mónika divatmenedzser
Nyitva tartás: 12-18 óráig, szombaton 11-14 óráig

Workshop: 2018. november 10. 13-15 óráig

Kiállítók: Baffy Barbara, Baranyi Gerda, Czunderlik Robin, Demeter Vanda, Domokos Csilla, Fülöp-Pál Ábel, Horváth Krisztina, Kátai Anna, Kószó Emese Panna, Mészöly Fanny Charlotte, Odor Andrea, Péterbencze Abigél, Rotter Zsanett Viktória, Rozsályi Boglárka, Sebők Korinna, Soós Anna, Szatmári Fanni Virág, Wakabayashi Noémi

FB esemény: https://www.facebook.com/events/485512351938525/