MCFD2018: ILLUXTRAT, PELSO, GALLA, LOZAR

2018. november 06.
Négy márka, négy életérzés: dinamikus színek és nude árnyalatok – egészen az angol királynőtől Malaga kikötőjéig.

GALLA

A Galla izgalmas színkombinációkkal és geometrikus szabásvonalakkal készült ruhákat vonultatott fel a kifutón, természetesen a márkától megszokott, futurisztikus stílusban. Ennek megfelelően a női és férfi darabokat is tartalmazó kollekció középpontjába az anyagok és a színek izgalmas kontrasztjai kerültek.

22 fotó megtekintése

ILLUXTRAT

If I wore beige, nobody would know who I am – a kollekció inspirációja nem más, mint II. Erzsébet királynő híressé vált mondása. Nem sok olyan ikonikus és meghatározó szerepet betöltő nő él ebben az évszázadban is, akinek szinte végig dokumentálták az életét: a hétköznapjait, de főleg az öltözködését. A kollekció meghatározó gondolatára, a királynő monokróm outfitjeire és az évtizedeket átölelő szabászati megoldásokra épülő kollekciót egyedien megmunkált felületekkel és kiegészítőkkel tette igazán izgalmassá a márka tervezője, Mészáros Lúcia.

15 fotó megtekintése

LOZAR

A márka 2019-es tavaszi–nyári szezonra készült FlowerPower kollekciójának fő inspirációját a dübörgő nagyvárosok ereje és lendülete valamint az orchideának, a finomság és nőiesség szimbólumának izgalmas elegye nyújtja. Az ellentétesnek tűnő motívumok a kollekció darabjain harmonikus egységgé olvadnak össze. A minimalista irányzatot követő darabokat a látványos virágminták rázzák fel. A végeredmény? Vagány, mégis egyedi és romantikus. Mint a LOZAR-nő.

9 fotó megtekintése

PELSO SWIMWEAR

A PELSO legújabb kollekcióját Malaga kikötőinek szabályos, ritmikusan ismétlődő formái inspirálták, amelyek a fürdőruhák szabásvonalaiban és printjeiben egyaránt visszaköszönnek. A kollekció színei a tenger mélységeit, a part krétafehér és aranyszínű épületeit, naplementéit tükrözik vissza.

12 fotó megtekintése

Fotó: Láng Péter