MCFD2018: 1975 FASHION CONCEPT, ÉMÉ, LBL, ENIHORN

2018. november 07.
Mi sem bizonyítja jobban, hogy a divat forrása szinte minden lehet, mint a 10. Marie Claire Fashion Days show-ja. Négy magyar márka négy fantáziadús ihletből építkező kollekcióját csodálhatta meg a nagyérdemű – a 2018-as királyi esküvőtől Vasarely munkásságán át Marrakesh vibráló színeiig.

1975 FASHION CONCEPT

A LIMITED darabok már a szerelembe esésről szólnak, és az anyagok, a színek és a minták különleges párosítása teszi igazán egyedivé őket. A legújabb kollekciót az op-art művészet és a Vasarely-élmény hatja át. A kapszulakollekció darabjai speciális szublimációs technikát és festővásznakra emlékeztető pamutvászon alapanyagokat használva születtek meg, kiegészülve AGNESKOVACS táskákkal és MANDRAGORA cipőkkel.

20 fotó megtekintése

ÉMÉ

Az Another Step kollekció egy új korszak nyitánya a márka életében. A színpalettát a fekete mellett Marrakesh inspirálta pasztell árnyalatokkal és életteli tónusokkal. A csillogás sem maradhat ki, amit applikációk, flitterek és rátétek biztosítanak. Az anyaghasználatot pedig az érzéki, lágy esés fémjelzi, finom selymek, könnyed muszlinok és elasztikus tüllök kelnek életre a mozdulatok által.

23 fotó megtekintése

ENIHORN

Az ENIHORN darabok tervezésénél maradt az eddig is irányt adó gondolat: a kényelmes, de abszolút nőies vonalak megteremtése puha és bőrbarát textilekből, hullámzó, a mozgást követő, elegáns szabásvonalakkal.

25 fotó megtekintése

LBL

Az LBL legújabb,kollekcióját a 2018-as év eseménye, a Royal Wedding ihlette A klasszikus és letisztult fehér és fekete színvilágot a pezsgőszín varázsolja lággyá, a szabásvonalakban a vintage és az igazán modern formák ötvöződnek. A Royal kollekció letisztultságát a gyöngyös tüllök teszik igazán fenségessé, a tökéletes harmóniát a légies, de testet követő darabok sugallják.

22 fotó megtekintése