Black Friday a magyar tervezőknél is?

2018. november 23.
Black Friday napján csak kapkodjuk a fejünket. Megnéztük mely magyar márka ad kedvezményt ezen a napon, és ki az, aki inkább a túlfogyasztás megállítása mellett kampányol.

Kedvezmény az ÁERON webshopban

Nem is egy napon át, hanem november 23-tól egészen 26-ig válogathatunk kedvünkre az ÁERON darabjai között: az oldalon változó kedvezményeket találunk, de akár 35 %-kal is hozzájuthatunk egy szuper darabhoz.

Lindamelinda még szombaton is

Emlékszel a márka Ready-To-Wear kollekciójára? Minden Lindamelinda ruhára most pénteken és szombaton 20 % kedvezményt kaphatunk  a Paulay Ede utca 15. szám alatti üzletükben. (Pénteken este 20 óráig, szombaton 17 óráig személyesen Linda fogadja az érdeklődőket.

Szuper hét az AGNESKOVACS márkánál

Már hétfőtől dübörög a kedvezményes hét és egészen vasárnapig a webshopon minden AGNESKOVACS táska 10% árengedménnyel vásárolható meg. Az AGATE márkavonal Quadra táskáira 15% kedvezmény vonatkozik. A kiegészítőkre (karkötők, nyakláncok, pénztárcák, tokok) a kedvezmények nem érvényesek.

Tilos vásárolni – Tomcsanyi

Black Friday napján tilos a vásárlás. Tomcsányi Dóri péntekre bezárja az üzletét, amivel a túlfogyasztás veszélyeire szeretné felhívni a figyelmet. Black Friday napján inkább gondolkodjunk el azon, mi az, amire valóban szükségünk van, és mi az, ami nem végzi egy-két alkalom után a szemétben. Szép kezdeményezés!

Ha kíváncsi vagy Dórira, nézd meg Juhász Anna vele készült interjúját a Pura Poesia új részében!