Statement ékszerek bátor nőknek

2018. november 25. |

A Lucky Shepherd Designer Store két tervezője, Szerencsés Gabó és Jakócs Zsanett együttműködéséből született az Y kollekció, amit a geometrikus és organikus formák találkozása jellemez.

Az ékszerkollekció formavilágában visszaköszön a tervezők aktuális munkáinak hangulata, Gabo bőrtáskáinak Y vonalvezetése, valamint az Inventino Birdy kollekciójának színpompás toll kompozíciói.

Az Y kollekciót meghatározó alapanyag a két tervező által kedvelt valódi bőr, amit gyönyörű madártollakkal díszítettek. A két matéria ötvözéséből születő statement nyakékek izgalmas hajtogatási technikákkal készültek, magabiztosságot és kacérságot sugároznak. A határozott geometrikus vonalvezetés finomítását a toll szolgálja légies, puha textúrájával.

Az ékszerek formavilágát figyelembe véve a játékos, légies marabu pehelytollak, valamint a cseppezett felületű rozsda tragopán fedőtollak kerültek kiválasztásra.

A tollak aranyozott gyöngyökkel, cirkóniakövekkel kombinálták, ezzel is fokozva a fekete-arany örök páros ünnepi hangulatát. A tervezők különleges alkalmakra ajánlják ezeket az ékszereket azoknak a nőknek, akik bátran bevállalják a karakteres, mégis szexi darabokat.

Szólj hozzá te is!

Még több Divat

Hűsölj fagyiszínekben! 2020divat

Hűsölj fagyiszínekben!