Férfismink tippekkel dobbant a Dior

2018. december 06. |
Central Médiacsoport Zrt.

Azt már régóta tudjuk, hogy a smink nem csak a nők kiváltsága – a Dior ezúttal új kollekciójának backstage-ébe repít minket, hogy néhány szépségtippel örvendeztesse meg a férfiakat.

A Dior bemutatók backstage-jében a legprofibb sminkesek és fodrászok munkálkodnak azért, hogy a végeredmény tökéletes legyen. Nem csak a női, de a férfi modellek is kapnak egy finom sminket, melyek trükkjeit hétköznapokra is érdemes elsajátítaniuk a férfi olvasóniknak, hiszen a makeup alapvetően nemsemleges.  

A szolid férfismink célja a hidratálás és az arc természetes ragyogásának megtartása. A lényeg, hogy a végeredmény nagyon természetes, de mégis egységes legyen.

A Dior sminkesei például a következőket ajánlják a természetes férfismink elkészítéséhez: egy kis arctökéletesítő szérum után a szemkörnyék ápolása és az alapozó felvitele következzen. A férfismink egyik legfontosabb eleme a szemöldök tökéletesítése: itt tudunk az árnyalatokkal is játszani. Végezetül a hidratált ajkakkal válik teljessé a look – ehhez például a cukorszemcsés ajakápolók lehetnek a segítségünkre a téli időszakban, hiszen egyszerre radírozzák és táplálják az ajkakat.

Szólj hozzá te is!

Még több Divat

Cseréljünk együtt gardróbot szerdán az AIA Studioban! anna amélie

Cseréljünk együtt gardróbot szerdán az AIA Studioban!