Férfismink tippekkel dobbant a Dior

2018. december 06.
Azt már régóta tudjuk, hogy a smink nem csak a nők kiváltsága – a Dior ezúttal új kollekciójának backstage-ébe repít minket, hogy néhány szépségtippel örvendeztesse meg a férfiakat.

A Dior bemutatók backstage-jében a legprofibb sminkesek és fodrászok munkálkodnak azért, hogy a végeredmény tökéletes legyen. Nem csak a női, de a férfi modellek is kapnak egy finom sminket, melyek trükkjeit hétköznapokra is érdemes elsajátítaniuk a férfi olvasóniknak, hiszen a makeup alapvetően nemsemleges.  

A szolid férfismink célja a hidratálás és az arc természetes ragyogásának megtartása. A lényeg, hogy a végeredmény nagyon természetes, de mégis egységes legyen.

A Dior sminkesei például a következőket ajánlják a természetes férfismink elkészítéséhez: egy kis arctökéletesítő szérum után a szemkörnyék ápolása és az alapozó felvitele következzen. A férfismink egyik legfontosabb eleme a szemöldök tökéletesítése: itt tudunk az árnyalatokkal is játszani. Végezetül a hidratált ajkakkal válik teljessé a look – ehhez például a cukorszemcsés ajakápolók lehetnek a segítségünkre a téli időszakban, hiszen egyszerre radírozzák és táplálják az ajkakat.