Megnyitott Fejes Kriszta stúdiója

2018. december 09.
November végén nyitotta meg kapuit Fejes Kriszta stúdiója, amely a tervező már jól ismert táskái mellett több izgalmas alkotónak is helyet ad.

„Szeretném, ha a Kriszta Fejes Stúdió egy olyan közösségi tér lenne, ahová az ember, ha szeretne, csak betér egy kávéra és alkotói környezetben beszélgethet akár az élet nagy dolgairól. Örülök, hogy a legnagyobb álmomat sikerült megvalósítanom a bakancslistámról és innentől kezdve határ a csillagos ég!” – mondja Kriszta.

A helyiség előnye, hogy a hátsó részben kap helyet Kriszta műhelye is, így a betérők bepillantást nyernek a termékek születésébe és akár szakmai fogásokat is elleshetnek. A tér egyébként teljes vizuális összhangban van a tervező, az idei Marie Claire Fashion Days-en először látott, 2019-es tavaszi-nyári kollekciójával: „a kollekció kifinomult darabjait a nőiesség és elegancia jellemzi. A virág ihlette motívumok a nő jelképeként kézműves applikációkként jelennek meg a bőrtáskákon. A magas minőséget szem előtt tartva, egyedi bőrökből és kiegészítőkkel készültek a táskák. A lágy pasztellszínek az erőteljesebb árnyalatokkal tökéletes egyensúlyt képeznek. Ez a finom kollekció a megtestesült nőiesség az igazán különleges nők számára. Minden egyes darabnak külön lelke van egy és megismételhetetlen. Mivel kézzel készülnek a darabok nem is lehet két egyformát készíteni” – meséli Kriszta a kollekció inspirációjáról és a darabokról.

A Kriszta Fejes termékei mellett a Rullied by casa d’oro nemesfém ékszerei, a KASPO különböző színezési eljárásokkal készülő beton lakberendezési tárgyai és a Vinimi prémium,100%-ban biopamutból készülő babacipői is megtalálhatóak.

Fotó: Péteri-Takáts Kamilla

Támogató partner: Platinvm Hungary