Retró jövőbe tekintés a Levi’s®-nél

2019. január 10.
Múlt és jövő egyesül a legendás farmermárka legújabb darabjaiban.

A ‘90-es évek kedvence egy modern csavarral tér vissza az idei tavaszi-nyári szezonra: a Levi’s® Engineered Jeans™ a modern ruhatárakban is helyet követel magának. A tudatosan újító stílus és az előremutató dizájn elemek teszik kívánatossá ezeket a darabokat.

1999-es megjelenésekor a Levi’s® Engineered Jeans™ óriási sikert aratott – nemcsak a szabása, hanem progresszív stílusa miatt is -, azóta pedig egyfajta legendává vált a hamisíthatatlan amerikai stílust megtestesítő Levi’s® számára. Ezt az előremutató gondolkozást viszi tovább most a tervezés, egyszerre maximalizálva a kényelmet és a mozgás szabadságát – 3D kötéstechnológia és 4 irányban rugalmas sztreccs anyagok találkoznak az eredeti kollekciót jellemző tradicionális ergonomikus csavart varrással és részletmegoldásokkal.

A 2019-es tavaszi-nyári különleges kiadás továbbra is a mérnöki tervezés koncepcióján alapszik, miközben a kutatás és a modern tervezés is fontos szerepet kapott.  “Az ‘Engineered’ az a alapelv, ami mindkét kollekció mögött áll. A Levi’s® az Engineered Jeans™ eredeti koncepciójából indultunk ki és kezdtünk kísérletezni a 3D-s kötéssel, hogy lássuk, milyen lehet létrehozni a jövő farmerjét.”— mondta Jonathan Cheung a Levi’s® globális dizájnért felelős alelnöke.

3 fotó megtekintése

Levi’s® Engineered Jeans™

A Levi’s® Engineered Jeans™ 2019-es kiadása teljesen a stílusról szól, olyan népszerű és modern szabású darabokkal, mint az 502™ Regular Taper and 512™ Slim Taper  farmerek férfiaknak vagy az izgalmas Loose Jean, Slouchy Taper nadrágok és a Reissue Trucker dzseki nőknek. Ráadásul minden esetben ott lesz a rejtett, de végtelenül kényelmes 4 irányú sztreccs anyag is. A szabások egyszerre hordozzák magukban a vintage hatást, miközben megtartják a modern sziluettet. Ezenkívül csakúgy, mint az eredeti kollekció esetében, a mostani kiadás is megkapja a piros két lovas címkét és a Levi’s® Engineered Jeans™ feliratú akasztót, a belső zsebek pedig a Levi’s® Engineered Jeans™ logóval nyomottak. Ezek az elemek mind hozzájárultak az 1999-es kollekció sikeréhez, de most megújult, mai verzióban vannak jelen.