A dán divathét legjobb utcai szettjei

2019. február 07.
Koppenhága divathete az elmúlt években a négy divatfőváros mellé emelkedett: a street stylerek szettjei pedig erre élő bizonyítékként szolgálnak.

Kezdődnek a divathetek: az haute couture show-k utcai szettjeit már górcső alá vettük, most pedig következzen egy izgalmas helyszín, márpedig a Koppenhága utcái és a bemutatókra, prezentációkra igyekvő tömeg. Azért is szeretünk a skandináv divatfőváros felé fordulni, mert nyoma sincs az erőlködésnek: egytől-egyig olyan szetteket láthatunk, amelyeket könnyen átemelhetünk a saját ruhatárunkba is.

Ha egy fél mondattal kellene jellemeznem az utcai stílust, az az erőlködésmentes, lezser elegancia lenne. Megfigyelhetjük a legújabb trendeket, és hogy a néha szemöldökfelvonást eredményező kifutók darabjai hogyan is szelídülhetnek utcai viseletté. A túlméretezett, bő blézerek és ahhoz illő nadrágok egy olyan szerelés, amelyhez bátran nyúlhatunk: kényelmes és mégis sikkes. A sportcipők továbbra is hódítanak, de mellettük igencsak helyet követelnek a hegyesebb orrú, lapossarkú topánok. Ha nem elégszünk meg a bő blézerekkel: hangsúlyozzuk derekunkat egy széles övvel. Kockás darabjainkat mindenképpen tegyük olyan helyre, ahonnan könnyű előkapni, hiszen ez a minta vitathatatlanul uralja az utcai látképet! A bátrabbak pedig a szintén hódító állatmintával is kombinálhatják.

Kattints a galériára az inspiráló utcai szettekért!

12 fotó megtekintése

képek: IMaxTree