Három stílusos street style kiegészítő a Londoni Divathétről

2018. február 22.
Összegyűjtöttük a Londoni Divathét legmenőbb kiegészítőit, amiket már most be is szerezhetsz magadnak a tavaszi-nyári szezonra.

A divathetek alkalmával nemcsak a kifutókon, de az utcákon is érdemes szétnézni, ha az ember szeretne ellesni néhány menő stílustrükköt. Mutatunk három izgalmas kiegészítőt a Londoni Divathétről, amik között az extrémebb stílus kedvelői és a visszafogottabb, de ízléses kiegészítőket keresők is találhatnak kedvenceket.

Makramé-táska 

Kicsit talán extravagánsnak tűnik a Los Angeles-i IT-táska, ami akár a nagyi lakásából is előkerülhetett volna – egy az egyben úgy néz ki ugyanis, mint egy makraméba lógatott virágcserép. Alexa Chung is áldását adta rá, szóval itt az ideje, hogy mi is beszerezzük!

Cicás napszemüveg

Egy klasszikus, hordható és szuper nőies fazon, ami újra visszatérhet ruhatárunkba. Audrey Hepburn kedvenc cicás napszemüvege is tarolt Londonban.

Mint green was the theme today 🍈🍐#WellIntoThisColour #FashionWeek #LFW

A post shared by Hannah Lewis (@hannahlewisstylist) on

Szerencsesüti a füleidben

Az utolsó egy elég bohém, de nagyon szerethető és nem is túlságosan hivalkodó ékszer. Anissa Kermiche aranyszínű, szerencsesüti formájú fülbevalóit itt lehet beszerezni – persze az is épp elég, ha valami hasonlóra bukkanunk a boltokban.