Az idei Coachella legjobb street style szettjei

2019. április 24.
Összegyűjtöttük az idei Coachella fesztivál legjobb street style szettjeit, hogy inspirációt nyújtsunk a közelgő fesztiválszezonhoz.

Egy nyári fesztivál alkalmával kiengedhetjük a legőrültebb énünket és szinte nincs is olyan, amit tilos lenne felvennünk! Az áprilisi, kaliforniai Coachella fesztivál a világ egyik leghíresebbje: nemcsak a fellépők miatt (Beyoncé koncertjével tavaly például történelmet írt), de azért is, mert a sztárok is egytől-egyig ott lebzselnek. Így nem csoda, hogy bőven szolgáltatnak számunkra jobbnál-jobb street style szetteket, mi pedig könnyedén inspirációt nyerhetünk ezekből.

Ha biztosra akarunk menni, akkor nyert ügyünk lesz egy veszkócsizmával és mindennel, ami horgolt vagy batikolt. Ne feledkezzünk meg az idei visszatérőről, a kis karimás, vödörszerű bucket sapkákról sem! Ha pedig flitterekbe vagy irizáló anyagokba, ékszerek tömkelegébe vagy éppen strasszkövekbe szeretnénk borulni – mindent szabad! Könnyen kiszúrhatunk a képeken egy-egy dizájner táskát vagy éppen csinos magassarkút – amit féltünk, azt viszont jobb otthon hagyni.

Összegyűjtöttük egy galériába a leginspirálóbb, stílusos Coachella-szetteket, úgyhogy kattints!

16 fotó megtekintése

Fotó: Getty Images