Tervezői és gardróbfrissítő vásár a Dunán

2019. május 18.
Izgalmas és egyedülálló programra hívunk május 19-én a Divat Placc & Kikötő Market vasárnapi banzáján.

A most vasárnapi PLACCon a vásár alatt a hazai divattervezés kiemelkedő képviselői munkáit is megcsodálhatjuk egy szuper divatbemutatón, amely ráadásul a tudatos kutyatartás fontosságára hívja fel a figyelmet. Ebből a kombóból egy izgalmas és egyedi performansz kerekedik, amelyhez hasonló még nem volt, nemhogy Budapesten, de még a környéken sem.

Ne egy klasszikus divatbemutatóra számítsunk, itt minden váratlan, meglepő, fordulatos és izgalmas. A jó hangulatról egy szuper DJ, a vizuális örömökről és vásárlási élményekről pedig kiállítók gondoskodnak.

A divatbemutató tervezői:

A LOTUS SHOP olyan célközönséget kíván megszólítani, akik nem a pillanatnyi divatnak megfelelő ruhákat keresik (ami jövőre már amúgy sem lesz menő), hanem olyanokat, amikben különlegesnek, egzotikusnak, egyedinek érzik magukat, amivel kifejezhetik az egyéniségüket, megmutathatják a lelküket. (Tulajdonos: Sándor Valéria)

A HURUHURU DESIGN-t már nem kell bemutatni a Divat Placc kedvelői számára. Munkáiban az ősi hagyományokban használt, természet adta elemek – madártoll, kristály, bőr és fém – találkoznak a mai modern világ letisztultságával. (Tervező: Tóth Szisza Szilvia)

THE SUESHI DESIGN megálmodója Némethy Zsuzsanna. Egyedi mintákkal díszített, különleges szabásvonalú darabok jellemzik kollekcióját. Ruhái a kényelmet és a játékosságot jelenítik meg. A kis szériaszámból álló kollekció darabjai mellett megcsodálhatjuk egyedi, kézzel készített ékszereit és kiegészítőit is.

BIRIMAGDI TEXTILE JEWELLERY ékszerei lenyűgöző origami technikával, illetve zsinórból készített darabok. Biri Magdolna munkái a kreativitás, tudatosság, az érzékiség és design találkozásának fúziói.

URBANANTIQUE egy olyan brandet álmodott meg, ami nem csak egy funkcionális tárgy megteremtéséről szól, hanem a múlt polgári értékrendjének, a szeretetnek és a környezetünk védelmének az „őrült” manifesztációja. Hogy mit jelent ez? A divatbemutatón ezt is megtudhatod. Minden általuk „teremtett” tárgy egyedi, megismételhetetlen és nagyon izgalmas… pont, mint TE.

VECTORLINE és Stiaszni Krisztián neve ismerős lehet a különleges díszletek rajongói számára. Május 19-én az ugyancsak lenyűgöző fali dekorációikat, lámpáikat és Pazar ékszereiket ismerhetik és vásárolhatják meg a látogatók.

A felelős kutyatartás példáját pedig az EB OVO hozza fel a kifutóra. A fellépő kutyák kilétét még titokban tartjuk, de ígérjük, hogy nem okoznak majd meglepetést!

A nap DJ-je May.key lesz, így a vásárlás és a bemutatók mellett lesz lehetőség jó idő estén a hajó fedélzetén a dunai panoráma mellett, egy itallal a kézben ücsörögni, beszélgetni. Az esemény a hajó bendőjében és a fedélzetén zajlik majd, így az esetleges rossz idő se szegje senki kedvét!

KIKÖTŐ PLACC & DESIGN MARKETTRIP hajó, Május 19. vasárnap 13-19 óráig (a divatbemutató kezdő időpontjai: 15 és 18 óra)