Magyar kézműves ékszerek luxus kivitelben

2019. május 27.
Hatalmas siker övezte a ZEMA teltházas ékszerbemutatóját. Ezúttal a Magyarországon honos vadvirágok ihlették az Édenkert fantázianevet viselő ZEMA ékszerkollekciót.

A márka a legújabb darabjaival minden évben a tavasz beköszöntével rukkol elő. Jó hír ez az ékszerház szerelmeseinek, hiszen az Édenkert néven debütáló kollekció a Magyarországon honos vadvirágokat jeleníti meg az egyedi, kézzel készített porcelán ékszereken. Újdonság még, hogy a korábbi, Barokk és Szecesszió kollekciók darabjai, új luxus kivitelben köszöntek vissza idén a kifutón.

Az Édenkert kollekció gyönyörű darabjait a modellek mellett magyar hírességek is viselték az est folyamán. Az ékszereket többek között Keresztes Ildikó, Wolf Kati, Koroknyai Virág, Madár Veronika, Nyertes Zsuzsa és Marcellina mutatták be.

A ZEMA porcelán ékszerház termékei mind saját tervezésű és kivitelezésű darabokból állnak, amelyek manufakturális gyártással a családi vállalkozás pálházi üzemében készülnek. A márka különlegessége, hogy az egyedi forma- és mintavilágú termékpaletta minden egyes darabja porcelánkészítő szakemberek keze munkáját dicséri.

A ZEMA saját terveit követően a kezdeti formákat szobrászművészek készítik, majd ezt követően az ékszerek dekorálását festőművészek és porcelánfestők végzik. A prémium minőségű ékszerek további védjegye, hogy a termékeket 21 karátos arany, valamint 23 karátos platina elemek díszítik. A márka termékkínálatában a magyar kultúra és tradíció  hangsúlyos szerepe is megfigyelhető, amely a kollekciók sajátos mögöttes tartalmát és célját hivatott tükrözni: származásunk, múltunk értékeinek megőrzése és ennek továbbítása a jelen generáció felé. Ennek köszönhetően a ZEMA 2014-ben elnyerte a Nemzeti Érték címet. 2017-ben pedig a New York-i Fashion Week-en mutatkozott be a hazai brand.