Az LMBTQ+ közösséget ünnepli a Levi’s új kollekciója

2019. június 01.
A népszerű farmermárka már régóta kiáll az LMBTQ+ jogok mellett, a Pride hónap alkalmából pedig különleges, szivárványos kollekcióval is készült.

A 2019-es Pride alkalmából a Levi’s® a reflektorfényt ezekre a választott családokra irányítja, és az erőre, amellyel a támogatás, az egység és a szeretet üzeneteit közvetítik.

A Levi’s® Pride kampány a megtalált közösségek erejét ünnepli és azt, ahogy egyszerre egyesítenek és felszabadítanak. A kollekcióban található pólókon, farmereken, dzsekiken és kiegészítőkön a Levi’s® logó és a Pride szivárvány különböző interpretációi jelennek meg.

“A Levi’s dolgozói és rajongói hosszú ideje támogatják az LGBTQ+ közösséget. Mi voltunk az első Fortune 500 cég, aki az azonos nemű partnerekre is kiterjesztette a juttatásokat 1992-ben és a kiállásunk azóta sem változott. Minden évben büszkén ünnepeljük az LGBTQ+ közösséget Pride kollekciónkkal és a Pride eseményeken való részvételünkkel világszerte.”— mondta Jen Sey, a Levi Strauss & Co. marketing vezetője.

Az idei Pride kollekció mellett a Levi’s® továbbra is folyatja az LGBTQ+ közösség támogatását az OutRight Action International-lel összefogva, ez a szervezet világszerte az LGBTQ+ emberek jogaiért dolgozik.

Az OutRight-nál minden nap azon dolgozunk, hogy az LGBTQ+ emberek életét jobbá tegyükés hogy mindenki számára biztosítsuk az emberi jogok elismerését szerte a világon” mondta Jessica Stern, az OutRight Action International igazgatója. “Büszkék vagyunk arra, hogy a Levi’s®-szel dolgozhatunk és hogy a Levi’s® Pride kollekciója azt üzeni, hogy mindenkinek joga van látszani és büszkének lenni arra, aki, függetlenül attól, hogy ki ő, hol él, vagy kit szeret.”

Olyan globális márkaként, amely több, mint 30 éve kiáll az  LGBTQ+ jogok mellett, a Levi’s® elkötelezett amellett, hogy ezzel a kollekcióval közvetlenül is támogassa az LGBTQ+ közösséget. A márka együttműködik az OutRight Action International-lel—egy olyan szervezettel, akik maguk is az LGBTQ+ jogok kiterjesztéséért dolgoztak az elmúlt három évtizedben— akik megkapják  az idei Pride kollekció nettó bevételeinek 10 %-át. Több, mint fél évszázada a Levi’s® farmer a társadalmi haladás egyenruhája. A 2019-es Pride-dal a Levi’s® folytatja ezt a hagyományt, hogy mindenki érezze, hogy van egy olyan közösség, ami mögötte áll.