Döbbenetes, de újra trendi a halászsapka

2019. június 12.
Nem hittük volna, hogy önszántunkból halászsapkát fogunk hordani felnőtt éveinkben. De ismét divatos a gyerekkori ismerősünk. 

2000-ben Britney Spears paparazzi fotóinak kulcsszereplője lett. Persze a nagyobb márkák is ki akarták pipálni saját listájukon, így született a Prada, az Alexander Wang és a Givenchy divatházakban is ilyen fazon. Természetesen a Stüssy és a Supreme márkák ikonikus darabjai mellett sem mehetünk el szó nélkül – ezeket kis szerencsével a mai napig levadászhatjuk turkálókban vagy vintage üzletekben.

Nem kell bő nadrágba bújni hozzá és a hatalmas kapucnis pulóver sem feltétele a halászsapkás outfiteknek. Mára jellemzően a stílusokat vegyítve viselhetjük őket, akár elegánsabb kosztümökkel, romantikus ruhákat lazítva vagy sportos szetteket kiegésztíve.

Kiválthatjuk vele a drámai kalapokat, a baseball sapkákat, a fejre simuló satyikat és a napellenzőket is. Az se okozzon fejtörést, ha nem derékig érő hajunk van, ugyanis minden fazonú hajjal rendkívüli párost alkotnak.  Ráadásul nem csupán a vászon hódít, hanem a lakk, a szövet és a farmer is vásárlásra csábít bennünket. Így akár az egyszerű fazonú, anyagú semleges ruhadarabokat is feltüzelhetjük egyetlen halászsapkával. Inspirációs fotóink bizonyítják, hogy a stílusok keveredése izgalmas szetteket eredményez, amelyeket a hét minden egyes napján élvezhetünk!

11 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest