Menő nadrágkosztümök bevállalós menyasszonyoknak

2019. május 17. |

Nem mindenki vágyik hercegnős esküvői ruhára. Ebben a szezonban is folytatódik a menyasszonyi nadrágkosztümök trendje, melyhez idén csipkés csodatoppokat és mélyen kivágott felsőket ajánlunk.

Ha sosem voltunk hercegnő típusok, sosem vágytunk abroncsos ruhára, habcsók-alsószoknyára és fűzős felsőrészre, akkor az idei szezon lesz a kedvencünk, hiszen a kosztümök újra a fénykorukat élik. Lehet hófehér, krém vagy ekrü, nem lehet velük mellényúlni!

Egy antimenyasszony vallomása

Egy antimenyasszony vallomása

Minimalista esküvő nadrágban, fél nappal a diplomaleadás után? – Újságírónk, Dobos Emese a Menyasszonyok Hete alkalmából elmeséli, hogyan volt anti, de mégis nagyon boldog menyasszony.

A vagány fehér kosztümöket megspékelhetjük akármilyen vagány felsővel, a mi kedvencünk a csipkés body és croptop, illetve a köldökig vágott fehér felső. 

Szólj hozzá te is!

Még több Divat

A home office sztárja a NON+ új, kötött kollekciója home office

A home office sztárja a NON+ új, kötött kollekciója

„Azt szeretném, ha a lányomnak normális lenne a szülés utáni test, és anya smink nélkül” – a Daige interjúja Görög Zitával daige

„Azt szeretném, ha a lányomnak normális lenne a szülés utáni test, és anya smink nélkül” – a Daige interjúja Görög Zitával