Megnyitott a Dior butikja a Champs-Elysées-n

2019. július 23.
Az ikonikus párizsi Champs-Elysées-n található a Dior új üzlete.

A bemutatás legalább olyan fontos, mint maguk a ruhák és a kiegészítők – a Dior-ruhába öltöztetett Montaigne sugárúti üzlet és a míkonoszi popup után újabb impozáns üzlettel bővül a Dior: ezúttal a legendás Champs-Elysées-n nyitnak egy gyönyörű új, háromemeletes butikot. A legújabb üzlet a világ egyik legszebb sugárútján kapott helyet, a Dior-butik már önmagában lenyűgöző.

Az üzlet természetesen egy tiszteletadás az alapító, Christian Dior hôtel particulier-je előtt: az üzlet ugyanis a metamorfózis alatt zárva tartott és megannyi, kézzel készült, szemet becsapó izgalmas megoldást rejt magában, ami tökéletesen reflektál a ház kézműves, továbbélő örökségére. A Montaigne sugárút 30 – amelynek egy táskát is szenteltek a Diornál – a Champs-Elysées szívénél helyezkedik el. Ebben az új „királyságban” pedig méltóan kerülnek bemutatásra a Dior-univerzum legújabb kollekciói, amelyhez tökéletes díszletként szolgálnak a lenyűgöző építészeti megoldások, a ragyogó kupola, vagy a szalagra emlékeztető pompázatos lépcső, valamint a fehér függönyöket imitáló freskók. Az enteriőr ékekeiként is szolgáló bútorok is mind kortárs alkotók kezei közül kerültek ki.

Az újonnan nyílt üzlettel a Dior egy újabb fejezetet írt a Párizshoz intézett szenvedélyes szerelmes leveléhez – a viszonyban pedig egymásba olvad a merészség, az újszerű élmények és az építészet virtuozitása. Csak arra vár, hogy felfedezzük!