Serena Williams olyan ruhát tervezett, ami mindenkinek jól áll

2019. augusztus 07.
A teniszcsillag divatbabérokra tör: egy olyan piros ruhát tervezett Serena Williams, ami mindenkinek tökéletesen áll, legyen bármilyen testalkata.

Az már nem újdonság, hogy a teniszsztár kedveli a divatot és nem áll tőle távol, hogy erőteljesen üzenjen egy-egy öltözékével: így tett a French Openen is a különleges Off-White-szettjével. Most saját nevét viselő márkájának tervezte meg a Twist Front, vagyis elöl csavart ruhát, azzal a céllal, hogy az minden testen tökéletesen álljon. Ráadásul nem más, mint ő maga állt modellt az új darabhoz. Klasszikus V-kivágás és egy izgalmas csavar díszíti a midi-hosszúságú ruhát, amelyhez többféle különböző testalkatú nő is melléállt a bemutató kampányban. A ruha XS-estől 3 XL-es méretig elérhető a 2018-ban alapított Serena márka kínálatában, mindössze 120 dollárért.

Persze közel sem Serena Williams az első a divat történetében, aki kényelmes, mégis elegáns, mindenki számára hordható ruhát tervezett: Diane von Furstenberg 1972-ben rukkolt elő azzal a megkötős ruhával, amellyel beírta magát a divattörténelembe – megkockáztatnánk, hogy a világ egyik legtöbbet eladott ruhája a Wrap Dress. Maga az A-vonalú ruha egyik előnye pedig, hogy szintén a legtöbb testalkatnak jól áll: tudtátok, hogy még Yves Saint Laurent tervezte az egyik elsőt a Christian Diornak?

Nyitókép: Getty Images