Serena Williams kikotyogta Meghan Markle babájának nemét

2019. április 10. |

Egy interjúban Serena Williams véletlenül elmondta Meghan Markle és Harry herceg születendő gyermekének nemét.

Serena Williams és Meghan Markle évek óta közeli barátok, a teniszcsillag részt vett a színésznő New York-i babaváró buliján is, ráadásul anyasággal és gyerekneveléssel kapcsolatos tippeket és tanácsokat is szívesen vesz tőle a hercegné. Most úgy tűnik, Serena Williams egy tévés interjúban véletlenül kikotyogta, hogy az új királyi bébi lány lesz.

Miközben a kismamának adott legjobb tanácsokról beszélt, azt mondta: “Azt tanácsoltam neki, fogadja el, hogy nem lesz tökéletes anya. Túl sok nyomást helyezünk magunkra. A barátnőm kisbabát vár, és folyton azt mondja, a gyermekem ezt és azt teszi majd. Én pedig azt válaszoltam neki neki, nem, a lányod nem csinálja majd”. Bár Serena Williams nem nevesítette pontosan, melyik barátnőjéről beszél, de sejthető, hogy Meghan Markle-ről van szó. Ugyanabban az interjúban tették fel neki a kérdést, hogy Meghan Markle milyen anya lesz szerinte, és a teniszsztár azt válaszolta, a lehető legjobb.

Serena Williams évek óta mesél nyilvánosan barátságukról, többször említette már, hogy rendszeresen beszélnek és váltanak üzenetet. Nemcsak részt vett Harry herceg és Meghan Markle 2018-as esküvőjén a St. George kápolnában, melyről úgy nyilatkozott, hogy úgy érezte magát, mintha a megelevenedő történelmet nézné, de a teniszsztár maga szervezte a februári babaváró bulit barátnőjének.

Meghan Markle és Harry herceg gyermeke várhatóan áprilisban születik.

Fotó: Getty Images

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok