Serena Williams kikotyogta Meghan Markle babájának nemét

2019. április 10.
Egy interjúban Serena Williams véletlenül elmondta Meghan Markle és Harry herceg születendő gyermekének nemét.

Serena Williams és Meghan Markle évek óta közeli barátok, a teniszcsillag részt vett a színésznő New York-i babaváró buliján is, ráadásul anyasággal és gyerekneveléssel kapcsolatos tippeket és tanácsokat is szívesen vesz tőle a hercegné. Most úgy tűnik, Serena Williams egy tévés interjúban véletlenül kikotyogta, hogy az új királyi bébi lány lesz.

Miközben a kismamának adott legjobb tanácsokról beszélt, azt mondta: “Azt tanácsoltam neki, fogadja el, hogy nem lesz tökéletes anya. Túl sok nyomást helyezünk magunkra. A barátnőm kisbabát vár, és folyton azt mondja, a gyermekem ezt és azt teszi majd. Én pedig azt válaszoltam neki neki, nem, a lányod nem csinálja majd”. Bár Serena Williams nem nevesítette pontosan, melyik barátnőjéről beszél, de sejthető, hogy Meghan Markle-ről van szó. Ugyanabban az interjúban tették fel neki a kérdést, hogy Meghan Markle milyen anya lesz szerinte, és a teniszsztár azt válaszolta, a lehető legjobb.

Serena Williams évek óta mesél nyilvánosan barátságukról, többször említette már, hogy rendszeresen beszélnek és váltanak üzenetet. Nemcsak részt vett Harry herceg és Meghan Markle 2018-as esküvőjén a St. George kápolnában, melyről úgy nyilatkozott, hogy úgy érezte magát, mintha a megelevenedő történelmet nézné, de a teniszsztár maga szervezte a februári babaváró bulit barátnőjének.

Meghan Markle és Harry herceg gyermeke várhatóan áprilisban születik.

Fotó: Getty Images