Rita Ora elárulta ékszerei jelentését

2019. augusztus 25.
A THOMAS SABO két éves együttműködését ünnepelte és jelentette be Rita Orával Berlinben egy exklúzív party keretében. Az énekesnő először tűnt fel újdonsült szerepében.

“Nagyon boldog vagyok, hogy a THOMAS SABO márkával dolgozhatok együtt. Az ékszerek életem részét képzik: emlékeket őriznek a múltból, a jelenből és a jövőből, általuk alakíthatom stílusomat és egyéniségemet. A THOMAS SABO darabok inspirálnak változatosságukkal és valóban mindenkihez szólnak, mindenkit boldoggá tesznek” – mondta Rita Ora az eseményen összegyűlt hazai és nemzetközi vedégek előtt, a csodás Oderberger szálloda fedett medencés termében.

Az énekesnővel való együttműködéssel a THOMAS SABO minden korcsoportot szeretne megszólítani és hangsúlyozni szeretné a márka nemzetközi mivoltát. A Rita Orával folytatott kampány az ékszerek varázslatos energiájára és önmagunk kifejezésére összpontosít. “Rita Ora magabiztos megjelenése, hitelessége és szenvedélye saját álmai megvalósításához egy olyan globális közösség vezető egyéniségévé teszik őt, amely tökéletesen szemlélteti a THOMAS SABO ékszerek világát”- hangsúlyozta Thomas Sabo, a cég alapítója az eseményen. A változatos őszi/téli kollekció darabjaiban mind fellelhető a már jól ismert designelemek széles választéka, bátran kombinálható és alakítható a személyes stílusunkhoz. A kollekció, melyet Rita Ora mutat be, július 15-től kapható a THOMAS SABO márka üzleteiben, a weboldalon (www.thomassabo.com) és a márka viszonteladói hálózataiban.

Fotók: © Philipp Lipiarski / www.goodlifecrew.at