Rita Ora kihozta a maximumot a világ legbénább hajából

2019. augusztus 21.
A sokak által csak Bundesliga frizura néven becézett frizurát sokan, sokféleképpen igyekeztek „kortárs” formában elviselhetőbbé tenni. Legutóbb Rita Ora állt kamerák elé egy hasonló hajkreációval.

Az énekesnőtől megszokhattuk, hogy nem fél a különböző stílusokkal játszani, legyen szó ruháról vagy éppen frizuráról. A mostanában platinaszőkén látható Rita Ora nemrég osztott meg magáról pár képet, amin egy, az Escadával közös projekt kapcsán állt a kamerák elé. A werkfotók alapján az új együttműködés mellé egy friss hajvágást, netán póttincseket is bevállalt, mégpedig a hírhedt, hátul hosszú, elől és oldalt rövid (leginkább egy elrontott hajra hajazó) „mullet” frizura stílusjegyei mentén mozogva. Meglepő módon Ritának még ez is jól áll, kifejezetten rockos, dögös hatást kelt a klasszikus outfit mellett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BTS with my @escadaofficial family ❤️

RITA ORA (@ritaora) által megosztott bejegyzés, Aug 18., 2019, időpont: 5:57 (PDT időzóna szerint)

Az itthon Bundesliga-haj néven is elhíresült fodrászati jelenségről, pontosabban annak visszatéréséről egyébként írtunk már korábban, és a jelek szerint ez több volt puszta riogatásnál. Az újabb, frissebb formában visszatérő trend mellé idén már több híresség is „odaállt”: Halsey-t és Taylor Swiftet is láthattuk már a retro-frizurával. A nagy mullet-elődök sorában pedig Rudi Völler, David Bowie, Chuck Norris és Ellen DeGeneres nevére emlékezhetünk.