Rita Ora kihozta a maximumot a világ legbénább hajából

2019. augusztus 21. |

A sokak által csak Bundesliga frizura néven becézett frizurát sokan, sokféleképpen igyekeztek „kortárs” formában elviselhetőbbé tenni. Legutóbb Rita Ora állt kamerák elé egy hasonló hajkreációval.

Az énekesnőtől megszokhattuk, hogy nem fél a különböző stílusokkal játszani, legyen szó ruháról vagy éppen frizuráról. A mostanában platinaszőkén látható Rita Ora nemrég osztott meg magáról pár képet, amin egy, az Escadával közös projekt kapcsán állt a kamerák elé. A werkfotók alapján az új együttműködés mellé egy friss hajvágást, netán póttincseket is bevállalt, mégpedig a hírhedt, hátul hosszú, elől és oldalt rövid (leginkább egy elrontott hajra hajazó) „mullet” frizura stílusjegyei mentén mozogva. Meglepő módon Ritának még ez is jól áll, kifejezetten rockos, dögös hatást kelt a klasszikus outfit mellett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BTS with my @escadaofficial family ❤️

RITA ORA (@ritaora) által megosztott bejegyzés, Aug 18., 2019, időpont: 5:57 (PDT időzóna szerint)

Az itthon Bundesliga-haj néven is elhíresült fodrászati jelenségről, pontosabban annak visszatéréséről egyébként írtunk már korábban, és a jelek szerint ez több volt puszta riogatásnál. Az újabb, frissebb formában visszatérő trend mellé idén már több híresség is „odaállt”: Halsey-t és Taylor Swiftet is láthattuk már a retro-frizurával. A nagy mullet-elődök sorában pedig Rudi Völler, David Bowie, Chuck Norris és Ellen DeGeneres nevére emlékezhetünk.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Instant szépségtippek, ha ülőmunkát végzel iroda

Instant szépségtippek, ha ülőmunkát végzel