KREA diplomamunkák: Varga Réka

2019. szeptember 05.
A marieclaire.hu-n a következő hetekben a KREA Design Iskola végzős hallgatóinak munkáit ismerhetik meg az olvasók. Ezúttal Varga Réka A KREA Fashion Art Director and Manager szakján végzett alkotó munkáját nézhetjük meg közelebbről.

„Tanulmányom a Los Angeles-i The Apartment by The Line concept store-hoz készült, amelynek vizuális kommunikációját a 2020-as tavasz-nyári trendekre építve dolgoztam ki. A tervezésnél megvizsgáltam a cég esszenciáját, filozófiáját és identitását, valamint azokat az állandó stílusjegyeket, amelyeket a bolt szezontól függetlenül képvisel” – olvasható Réka koncepciójának leírásában.

„A vizuális kommunikáció a divat, a szépségápolás és az otthon szegmenseit is magába foglalja. Koncepcióm irányát a minimalizmus, a letisztultság és a kifinomultság határozza meg, annak a tudatos és modern nő képével, aki mindezeket az értékeket képviseli.”

17 fotó megtekintése

Alkotó: Varga Réka / Fashion Art Director & Manager szak

A diplomamunka címe:Desire to stay in the sun

Konzulens tanár:Pálmai Angie, art director

Közreműködők:

Fotó: Vágó Csaba / Smink: Domonkos Eszter, Németh N. Brigitta / Haj: Szabó Bea 

Modellek: Gabriella @Attractive, Eszter @VM

A KREA stylist képzéseire idén 2019. szeptember 13-ig lehet jelentkezni az alábbi linken: http://www.kreaiskola.hu/hu/jelentkezes

Részletek a KREA divat képzéseiről: http://www.kreaiskola.hu/hu/divat