Idén ősszel MIMIKRIDesign táskák egészítik ki a NON+ ruháit

2019. szeptember 06.
A NON+ őszi kollekciójának kiegészítőjéül a MIMIKRIDesign újrahasznosított bőrből készült táskáit választotta. A táskamárka modelljei geometrikus formaalkotásában és szellemiségében is közel állnak a NON+ világához.

Az együttműködésről a márka egy interjút is készített, melyben a MIMIKRIDesign alapító-tervezőjével, Nagy Krisztinával beszélgetett a márka.

„Az újrahasznosított alapanyagnak köszönhetően minden táskám egyedi, nincs két ugyanolyan, legfeljebb hasonlót tudok készíteni. Egy-egy táska elkészítése hosszú folyamat, nem elég a megfelelő alapanyagot fellelni nadrág, szoknya, vagy kabát formájában, az ezt követő tisztítási és bontási fázis is hosszú munka, és a tervezés csak ez után következik. A megtisztított anyagokra lézervágással kerülnek fel a márkára jellemző geometrikus minták, így a teljes folyamat legalább két napos munkát jelent egy-egy táska esetében.”– mondta Krisztina.

Az együttműködés kapcsán a NON+ Showroomban is kaphatóak a MIMIKRIDesign táskái, emellett folyamatosan elérhetőek a mono art & design, a Rododendron és a FIAN Concept üzleteiben is, valamint Etsy-webshopban is.

10 fotó megtekintése