Giesele ékszerek a 21. századi hercegnőknek

2019. október 04.
Megjelent az Inventino magyar ékszermárka legújabb kollekciója, a Giesele. Nevét az első magyar királynéról, Gizelláról kapta, a tervező inspirációja alapján.

„Első perctől kezdve volt egy sziluett a fejemben, egy csodálatos kanyargó lépcső, gyönyörű kristálycsillárral, burjánzó zöld növényekkel, amin kecses léptekkel,  finom elegáns részletekkel közeledik egy hercegnő.”– mondta 
Jakócs Zsanett, aki ehhez a képhez vissza-visszanyúlva álmodta meg az aktuális kollekciót, amely a mai modern hercegnők kiegészítője lehet.

A kollekció darabjai klasszikus cseppformát öltenek, aminek térbeli kiterjedését apró organikus részletek adják. Az aprólékosan megmunkált ékszereket fényes-matt, törtebb-mélyebb színvilágú kecskebőrök és üveggyöngyök kombinációja képezi. A Giesele kollekció statement fülbevalói három különböző méretben és 17 féle színösszeállításban elérhetők gondolva az egyes évszaktípusok kedvelt színvilágára. A kollekció széles színválasztéka lehetővé teszi, hogy akár egy casual vagy business outfit stílusos kísérői legyenek a statement darabok, akár a nagy nap romantikus kiegészítői.

5 fotó megtekintése