A női sokszínűségért lépett fel a cipőmárka

2019. október 26.
Különleges kettős dizájnnal, kifejezetten nőkre szabva jelentkezik az új Nike Air Force 1 – a legendás modellt a női változatosság inspirálta.

„Tudjuk, hogy a nők végtelenül különbözőek. Mindannyian egyediségre vágynak, sneakerjüket önmaguk kifejezésére használják, és – nem utolsó sorban – tisztelik és szeretik az ikonikus modellt” – fejtette ki Georgina James, a Nike női cipőket tervező divíziójának kreatív vezetője. Az Air Force 1 Shadow remekül példázza, hogyan integrálják a vásárlói igényeket, és hoznak létre ismerős, ám mégis új, egyedi formákat és sziluetteket.

A vadiúj Shadow különlegessége a kettős kialakítású dizájn és a rétegelt Nike logó. A modellt olyan nők ihlették, akik példamutató módon értek el változásokat saját közösségükben. Azt a gondolatot, hogy korunk úttörőinek újszerű sneaker dukál, a tervezési döntéseknél is figyelembe vették: a kiváló, de választékos stílussal megalkotott cipő magasabb talpközepének és könnyített külső talpának köszönhetően elegánsabb, mégis könnyebb viseletet biztosít elődjeinél.

Az október elejétől kapható Air Force 1 Shadow modelljét két további női Air Force 1 cipő követi a szezonban: a vízlepergető felsőrésszel rendelkező AF 1 Shell november 1-től, a fényvisszaverő AF1 Reflective pedig december 1-től válik elérhetővé.