A szesztilalom kora inspirálta Jessica Alba szettjét

2019. november 15.
Jessica alba ezüstfényű, alakját kiemelő szettben gálázott. Ezúttal is van mit tanulnunk a színésznőtől öltözködés terén!

A Baby2Baby gáláján Jessica Alba egy csodálatos Ralph & Russo ruhában tündökölt, melyen nem volt hiány kristályokból, gyöngyökből és tollakból sem. Mindehhez a színésznő csillogó Anita Ko ékszereket, illetve Jimmy Choo szandált és clutch-ot illesztett, hogy végképp századelős, szesztilalom korát idéző álomszett legyen a végeredmény.

Albának hihetetlenül jól állt ez a ragyogó együttes, a titka pedig valószínűleg az, hogy nem szupercsillogóak a ruhájának és a kiegészítőinek a részletei, hanem csupán visszafogott fényt adtak a looknak, így nem vált közönségessé és túl sokká ebben az extrém összeállításban sem.


Ha mi is kipróbálnánk valami hasonlót, ügyeljünk arra, hogy a testhezálló tollas-flitteres szettek extra kilókat eredményezhetnek, így érdemes más fazonokkal és anyagokkal kombinálni a lookot. A szezon sztárját, a hercegnős vastag hajráfot azonban nem érdemes lehagyni a szettünkből,  hiszen kiemeli az arcot és kislányos bájt ad akár a vagányabb összeállításoknak is.

Fotó: Getty Images