Női erő Nora Sarman ruhákba öltöztetve

2019. december 13.
A Nora Sarman mesebeli ruhái keltettek életre egy gyönyörű esküvői editorialt, amely a nőies formákat ünnepli.

A világ már sokkal nyitottabb arra, hogy a nők történelmet írjanak, megváltoztassák a dolgok állását és talán hamarosan végre egyenlőek lehetnek egy férfiak dominálta világban. Ebben az átmeneti időszakban sok nő számára megadatott, hogy feministák legyenek és hogy megvalósítsák azt, amiben hisznek. A kérdés már csak az, hogy milyen helyet biztosít majd a világ a nőiesség és a gyengédség számára?

London utcái és a Holland park szolgál hátteréül a nőnek, aki teljesen magéának érzi a nőiességét és testének, lelkének minden egyes milliméterét uralja. Senki más elvárásainak nem akar megfelelni, ő maga írja a szabályait. Az erejét a virágok puhasága lágyítja, akár egy romantikus ruhában vet erőteljes pillantást valamire, vagy éppen még törülközővel a fején készül. Akárcsak a Marie Claire-nő, erős és gyengéd is tud lenni, attól függően, mi akar éppen lenni.

Az editorial főszereplője az a modern nő, aki a saját céljait határozza meg és határozottan nemet mond a mások által sugallt tökéletességre. Szereti azt, amit a természet adott számára. Nőies és mégis erős.

19 fotó megtekintése

Fotó: Ana Szabo

Model:  Izzy S. // BMA London

Stylist: Assumpta Vitcu

Haj és smink: Tamara Tott

Ruhák: Nora Sarman

Cipő: Jimmy Choo