Jennifer Lopez tetőtől talpig aranyban tündököl

2019. november 04.
Jennifer Lopez néhány hete egy falatnyi zöld ruhában vonult végig a Versace rendezvényén, most pedig azt is bebizonyította, hogy visszafogott, zsákszabású, földig érő estélyiben is éppen olyan tündöklő szépség, mint a legtöbbet mutató szettjeiben. 

J.Lo a rendezőket versenyeztető Governors Awards-on viselte ezt az aranysárga, szaténfényű ruhát, mely annak ellenére, hogy nem sokat mutatott meg a szupersztár szexi alakjából, mégis magára irányította a figyelmet a rendezvényen.

Reem Acra ruhakölteményéhez Lopez hangsúlyos ezüstékszereket párosított, melyek ellensúlyozták az arany melegségét és kiemelték a sztár csupasz dekoltázsát. Különösen jó választás volt ehhez a szetthez a magas, fonott konty, mely nyújtotta az alakját és kecsességet adott az egyébként egyszerű, bő fazonú ruhának.

A szett másik érdekessége a hátrész, melyet egy hatalmas masni ékesített, illetve a doboztáska, mely tárolásra kevésbé, designelemnek viszont elsőosztályú volt a lookhoz. A ruha szaténos ragyogása visszaköszön JLo sminkjében is: az ikon természetes fényt és sok highlightert kapott az arccsontok kiemeléséhez, illetve mintha a dekoltázsra és a karra is került volna ebből a diszkrét, szaténos fényből.

Fotó: Getty Images