Kedvenc vörösszőnyeges megjelenéseink Rooney Marától

2020. január 01.
Modern szabások, fekete, fehér és drámai csipkék: Rooney Mara izgalmas megjelenéseiből szemezgettünk.

A 34 éves, ír származású, amerikai színésznő üde színfolt a vörösszőnyegen: pontosan úgy üde, hanem mesteri szabású, visszafogott, monokróm szettjeivel kelt feltűnést. Rooney Mara gyakran visel feketét, illetve fehéret: ez a két szín bravúros kontrasztot képez porcelánfehér bőrével és sötét hajával. A megjelenéseitől nem áll távol a drámai esztétika: az ultramodern, merész szabású darabok mellett előszeretettel visel csipkét is, amelyek mindig merész szabásvonalakkal párosulnak és különösen jól állnak a színésznőnek.

Rooney Mara számára a nemzetközi elismerést A tetovált lány hozta meg 2010-ben: alakításáért Golden Globe- és Oscar-díjra is jelölték. 2013-ban pedig A nőben (Her) tűnt fel Joaqin Phoenix mellett – ekkor ismerkedtek meg a színésszel. Nagyon szerettük még a Mellékhatásokban és a Carolban is. Legutóbb a Mária Magdolnában is láthattuk a filmvásznon, ahol magát Mária Magdolnát formálta meg – állítólag 2017-ben, a forgatás alatt szerettek egymásba, a Cannes-i filmfesztiválon jelentek meg először hivatalosan együtt. Phoenix és Mara 2019 nyara óta járnak jegyben.

Visszatérve a színésznő stílusára, magabiztosan tudja, mi áll jól neki: nem fél a látványosabb volumenektől, a karakteres vállaktól, törékeny alakját decensen mutatja meg. A kontrasztos, drámai színekhez előszeretettel nyúl. Gyakran visel ruhát a Givenchy-től, amelyek ultramodernek, mégis nőiesek. A galériában pedig összegyűjtöttük a közelmúltból kedvenc szettjeinket Rooney Marától.

Kattints a galériára Rooney Mara drámai szettjeiért!

11 fotó megtekintése

fotó: Getty Images