Gyerekírásos logóra váltott a Gucci

2020. január 23.
Nem, nem egy kisgyerek trollkodta össze a Gucci hivatalos médiaplatformjait. 

Ha felkeressük a Gucci hivatalos oldalait a közösségi médiában, akkor most ingatag gyerekbetűkkel megformált márkafeliratokat fogunk találni. Így promózza ugyanis a luxusmárka a legújabb őszi-téli kollekcióját. Január 15-én debütált a 2020-as őszi-téli kollekciójuk, melyet a gyerekkor retró világa inspirált.

A kollekció jelmondata a ” Rave Like You Are Five” lett, ami körülbelül annyit tesz, hogy ‘bulizz úgy, mint egy ötéves’. A kollekcióhoz még egy archív szülinapi gyerekzsúros promóvideó is tartozik, ami tovább fokozza a nosztalgikus hangvételt.

A nemzetközi divatsite-ok egyhangúlag bizarrnak könyvelték el a Gucci tipográfiai váltását, amire egyébként az utóbbi három évben nem is volt precedens a márka közösségi médiás történetében.

Gucci Fall Winter 2020 Men's Fashion Show

🔊on. Rave Like You Are Five. Five years after Alessandro Michele’s debut Gucci Fall Winter 2015 collection, the men’s Gucci Fall Winter 2020 fashion show will be held at Palazzo Delle Scintille on Tuesday January 14 at 12.30 PM CET. Featured in this video, images of young Gucci employees. Receive a reminder to see the show live on.gucci.com/RaveLikeYouAreFive_.

Közzétette: Gucci – 2020. január 12., vasárnap