Holnap debütál a H&M Studio kollekciója

2020. február 19.
A H&M évente kétszer mutatja be Studio fantázianevű kapszulakollekcióját, mely a legdivatosabb, előremutató darabokkal kedveskedik a divat szerelmeseinek. Az idei tavaszi-nyári kollekciót a szabadság és a tenger inspirálta. A kollekció február 20-tól, azaz holnaptól elérhető a Váci1-es H&M üzletben limitált számban, valamint online a hm.com oldalon.

„Az idei tavaszi-nyári kollekció vezérgondolata a ‘szabadság’: olyan nőknek kínál jól viselhető ruhákat, akik szeretnek aktívan élni, emellett mégis szeretnének igazán divatosak lenni” – mondta Ann-Sofie Johansson, a H&M kreatív tanácsadója.

A kollekciót a svéd Gotland szigeten tett látogatás ihlette, és múzsája a szabad szellemű szörfös lány, aki a terjedelmes, mindennapi ruhát eldolgozatlan szabásokkal és sportos fürdőruhával párosítja. A kulcsdarabok között van a rikító rózsaszín, újrahasznosított poliészterből készült ruha, a homokszínű viszkóz-lenszövet rövid dzseki eldolgozatlan alsó szegéllyel, a bő szárú nadrág, a vastag pamut-nejlon horgolt kardigán és a szembeszökő emelt talpú bőr bokacsizma. A színpaletta élénk rózsaszín és kobaltkék, itt-ott élénkzöld színfoltokkal, homok- és krémszínekkel kiegészítve. A kollekció két részletben jelenik meg, először február 20-án online és a kijelölt üzletekben, majd május 28-án nyári sportos fürdőruhákkal és könnyű strandkaftánokkal, melyek a hm.com oldalon lesznek kaphatók.

A galériáért kattints a képre!

25 fotó megtekintése