A világ kedvenc sportappjával társul a Gucci

2020. június 02.
Mutatjuk, mi történik, ha egy divatház belép a mobiljátékok birodalmába.

A rajongók szerint a Tennis Clash jelenleg az egyetlen olyan mobilapplikáció, ami visszaadja a teniszezés élményét. A játék az App Store öt legfelkapottabb játéka között van, míg a Google Play 2019-ben beválogatta az öt legjobb kompetitív játék közé.

tennis clash

A versengés élménye a jövőben fokozódik, pontosabban stílusosabb és elegánsabb lesz, június 18-tól ugyanis a Gucci is beszáll a játékba: a divatház összeállt a játékot fejlesztő Wildlife csapatával, hogy a résztvevők exkluzív Gucci szettekben léphessenek a virtuális pályára. A Wildlife két karakter, Diana és Jonah számára hozott létre két-két szettet, ami a ruhák mellett cipőt, zoknit és fejfedőt tartalmaz. A játék rajongói a Gucci weboldalán tudják megvásárolni a divatos sportszetteket, de ha valakinek ez nem volna elég, benevezhet a Gucci Open tenisztornára is, amit külön a divatház számára fejlesztettek le.

Nem ez az első alkalom, hogy a Gucci a mobiljátékok világában próbálja ki magát, a Gucci appja, a Gucci Arcade tavaly mutatkozott be, és olyan játékokat rejt, mint a Gucci Bee, a Gucci Ace, a Gucci Grip, a Gucci Lips, GG Psychedelic és a Gucci Mascara Hunt, amik lehetővé teszik, hogy a brand karaktereivel játszhassanak a felhasználók.

Forrás: Gucci

Ezt már olvastad?