Gyermekkorunk színpadára repít a Gucci új kampánya

2020. május 06.
Hogyan lehet a gyerekkort a fotográfia és a divat segítségével életre kelteni? A Gucci legújabb kampánya megmutatja.

A gyerekkor a tökéletes harmónia, a szabad alkotás, a teljes ártatlanság és spontaneitás időszaka, amikor bármi elképzelhető és szabad. Életünk során ez a felszabadító periódus csak nagyon rövid ideig tart, ez azonban elég ahhoz, hogy egy életre megjegyezzük: gyermeknek lenni mennyire jó volt.

A Gucci a tavalyi varázslatos kampánya után idén is nagyon kitett magáért, a divatház őszi kollekciójának divatanyagában a felhőtlen gyerekkor színpadára repít bennünket, ahol nemcsak gyermeki énünkkel találkozhatunk, de újra felfedezhetjük a természetet, a levegő illatát, a napfény simogató sugarait, és barátságot köthetünk az állatvilág gyönyörű szereplőivel.

Alasdair McLellan fotós kameráján keresztül egy mesekönyv kel életre, ahol erős színek, határozott sziluettek és formák, egyedi és megismételhetetlen arcok, és látványos állatok emlékeztetnek bennünket a régi szép időkre. A Gucci őszi kampánya nem is akar többet ennél: élvezzük az élet apró örömeit, ám ha az nem jön könnyen, használjuk a képzelőerőnket, és hívjuk segítségül gyerekkoruk játszótársait!

Kattints a fotóra a meseszép galériáért!

21 fotó megtekintése

Fotó: Gucci

Ezt már olvastad?