5 szerethető influenszer, aki arra biztat, hogy hordjunk bátran színeket

2020. június 24.
Az alábbi öt influenszer megmutatja, mitől is szerethető egy véleményvezér – és miért érdemes színeket hordani.

Bár nálunk az infuenszerség az évek során enyhe negatív megítélést kapott, a közösségi térben nagyon is érdemes alaposabban körülnézni, hiszen rengeteg inspiráló, szerethető, a valóságtól kevésbé elrugaszkodott személyiséggel találkozhatunk, akiktől van mit tanulni. Az alábbi öt influenszertől például azt, hogy a színektől nem szabad félni.

Emili Sindlev

A koppenhágai székhelyű digitális influenszer, stylist és IT-lány leginkább elképesztő színösszeállításairól híres, akit nemcsak az Instagramon követnek több ezren, de a legnagyobb divatmagazinok divatösszeállításaiban is rendre felbukkan.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emili Sindlev (@emilisindlev) által megosztott bejegyzés, Máj 16., 2020, időpont: 8:16 (PDT időzóna szerint)

Mette Sorrig

A kortalan koppenhágai influenszer mindennap megadja a módját annak, hogy mit vesz fel, ruhatárában pedig olyan színek váltják egymást, mint a neon, a fukszia, a rózsaszín vagy éppen a színpaletta visszafogott árnyalatai – például a menta, a bézs vagy az ezüst.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mette (@msorrig) által megosztott bejegyzés, Jún 10., 2020, időpont: 11:43 (PDT időzóna szerint)

Nina Sandbech

A blogján azt írja magáról, hogy a divat szerelmese, ebbe a viszonyba pedig beletartozik a fotózás, a dizájn, a színek, a kreatív projektek, és a soha meg nem állás. Az Instagramon 144 ezer követője van – nem véletlenül.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nina Sandbech (@ninasandbech) által megosztott bejegyzés, Máj 19., 2020, időpont: 6:20 (PDT időzóna szerint)

Zeena Shah

A londoni székhelyű, mindig mosolygós tervező, illusztrátor, író és blogger az általa tervezett és nyomott textilekből készíti ruháit – kreatív workshopjain pedig az alkotás és a kézművesség szeretetére tanít mindenkit.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Zeena Shah 💗 (@heartzeena) által megosztott bejegyzés, Máj 27., 2020, időpont: 1:06 (PDT időzóna szerint)

 

Nicole Ocran

A plus-size influenszer bár újságírást tanult, és jelenleg a marketing területén mozog, népszerű blogján és Instagram-oldalán nemcsak vidámságból mutat példát követőinek, de remek, a hétköznapok során is használható divattippeket is ad.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nicole Ocran • Size 16 Fashion (@nicoleocran) által megosztott bejegyzés, Febr 12., 2020, időpont: 12:33 (PST időzóna szerint)


Forrás:
whowhatwear
Nyitókép: Getty Images

Ezt már olvastad?