Vagány playlistet készített a Balenciaga kreatív igazgatója

2020. szeptember 17.
Sade, Radiohead, Marilyn Manson és Lauryn Hill – mi a közös bennük? Valamennyien közreműködnek Demna Gvasalia zenei összeállításban.

Demna Gvasalia, a Balenciaga kreatív igazgatója és a Vetements alapítója összeállít az Apple Music-kal, hogy egy különleges zenei válogatást készítsenek. A grúz származású tervező olyan előadóművészeket, együtteseket, személyiségeket kért fel a feladathoz, akikért ő maga is rajong. „A Balenciaga x Apple Music playlist az ő személyes ízlésüket tükrözi majd, mintegy betekintést ad abba, hogy ők maguk miket hallgatnak otthon, mi van hatással rájuk” – nyilatkozta a kreatív igazgató, aki a tizenhárom órás összeállításnak a Hello, My Name Is Demna címet adta.

Demna Gvasalia

Alek Wek (balra) és Demna Gvasalia

Az újabb és újabb lejátszási listákat két havonta dobják piacra – egyidőben egy-egy új Balenciaga termékkel, kapszulakollekcióval. Az első playlist szeptember 10-én jelent meg, ami a tervező reményei szerint betekintést ad majd a zenei ízlésébe, és visszaadja azt a hangulatot, amiben a tervező hétköznapjai telnek. „Aki hallgatja, tekerje fel a hangerőt, amennyire csak lehet!” – tette hozzá Demna Gvasalia.

Demna Gvasalia playlist

Forrás: fashion magazine
Fotó: Getty Images

Nézd meg ezt is!