A Louis Vuitton újra divatba hozza az egyik legkényelmesebb ruhadarabot

2020. október 09.
A Louis Vuitton divatháznak köszönhetően 2021 tavaszán az egyik létező legpraktikusabb és legkényelmesebb ruhadarab lesz a nyár slágere: a paperbag nadrág.

A Louis Vuitton 2021-es tavaszi–nyári kollekciójának egyik nagy sztárja kérdés nélkül a paperbag nadrág, aminek nagyon sokan örülünk. Magas derék, egyenes szárak, csípőhangsúlyos szabásminta, finom alapanyagok: ezek a nadrág azon adottságai, amelyek miatt rengeteg nő szívesen viseli.

Maga a paperbag elnevezés a nadrág alakjából ered: a derérészt gyakran öv rögzíti, aminek köszönhetően a nadrág egy, a tetején összekötött papírzacskóra hasonlít. A szabás először a ‘80-as években volt nagy trend, a rajongók gyakran egy-két számmal nagyobb méretet vásároltak, hogy aztán az övvel a megfelelő hatást érhessék el. A nadrág szára lehet hosszú vagy rövid, netán egészen bő.

A paperbag nadrág már a Chanel, Isabel Marant és a Max Mara 2020-as téli kollekciójában is szerepelt, a Louis Vuitton tavaszi kollekciója azonban jövőre is divatban tartja a darabot. A párizsi divathét Louis Vuitton bemutatójának képeit hoztuk el.

Kattinst a fotóra a galériáért!

Louis Vuitton párizsi divathét paperbag nadrág
8 fotó megtekintése

Forrás: Vogue
Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!