A tökéletes fekete nadrág nyomában

2020. január 22.
Legyen tökéletes színű, kényelmes, de elegáns, slankítson, ha szükséges és ne kerüljön egy vagyonba: nem keveset várunk a tökéletes fekete nadrágtól! 

Nagyon vegyes a fekete nadrágok idei felhozatala, hiszen ahányszor új trend születik, úgy érkezik vissza egy-egy régimódi fazon is a boltok polcaira. Ez jó hír, hiszen alkattól, életkortól és igényektől függetlenül mindenki találhat számára tökéleteset a boltok polcain. Persze még így is körülbelül annyi rá az esélyünk, mint megtalálni a nagy Őt… De azért van néhány paraméter, amit mindenképpen érdemes szem előtt tartani, ha nadrágvásárlásra adjuk a fejünket. 

Egy magasabb derekú fekete nadrág nem csupán az irodai munkában szolgál ki minket, de egy parti alkalmával is csábíthatunk benne, például ha egy flitteres felsővel vagy egy szatén inggel dobjuk fel. Ugyanez a helyzet a szivarnadrágokkal is, melyek az edzőcipőkkel is szoros kapcsolatot ápoltak az elmúlt 1-2 évben, így varázsolva multifunkcionális pantallót az alapvetően egyszerű és elegáns darabból.

A ’70-es évek sztárját, a trapéznadrágot sem feledhetjük, ráadásul fekete színben még simulékonyabb eleme lehet a gardróbunknak, ugyanis nem csupán bohóságot idéz, de kissé drámai hatást is kelthet. Remek választás hozzá az élénk blézer, mely hétköznapokon és vacsoránál is remekül mutat.

Ha valaki szereti a feltűnést és a karakteres darabokat, akkor az alapdarabja  mindenképpen egy különleges választás legyen! Egy flitteres alsóval nem csak a basic pulóvereket rázhatjuk fel, de ez az a ruhadarab, ami nappal és éjjel is megállja a helyét.

Buggyos nadrág Givenchy/Mytheresa € 770

Műbőr nadrág Zara 8995 Ft

Fekete szivarnadrág Topshop £46.00

Trapéznadrág Pull&Bear 6995 Ft

Flitteres nadrág Figue 663 €

Fotó: Pinterest