Őrült színes kollekciót dobott piacra a Desigual és Lacroix

2020. október 16.
Nagyon vagány és feltűnő összeállítás lett az eredménye a Desigual x Christian Lacroix együttműködésnek. Mutatjuk!

„Csaknem tíz évvel ezelőtt első látásra beleszerettem ebbe a társaságba, mivel atipikus módon mindenki számára készítettek ruhákat, olyan inspirációkkal, témákkal és gyökerekkel, amelyek hasonlóak voltak az enyémekhez, valamint a színek, a minták és a patchwork iránti közös szenvedély miatt, amelyek az én munkámat is mindig végigkísérték – magyarázza a tervező. – Ahogy azt mindig hangsúlyozom, a Desigual darabok megteremtése nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnhet. Ismerős szókincs, de olyan nyelv, amelyet meg kell tanulni, és a lehető leggyakrabban gyakorolni; az ötletek és a megérzések napi szintű eszmecserét igényelnek a csapattal.”

A Desigual 2020-as őszi–téli kollekciójának kampányában a modellek Monsieur Lacroix-t keresik, akire természetesen a Desigualnál bukkannak

Az egyenlőséget hirdető Desigual olyan ikonikus modellekkel dolgozott együtt az új kampányban, mint Anh Duong. „Ő pontosan olyan lány, akit – karakterével, intelligenciájával, klasszikus vonzerejével, humorérzékével, bámulatos stílusával, tagadhatatlan eleganciájával – couture kollekcióim tervezésekor elképzeltem.” Hozzá hasonlóan Vlada Roslyakova is izgalmas résztvevő. „Néhányszor dolgoztunk már együtt, ő volt az utolsó menyasszonyom 2019 júliusában egy olyan ruhával, amit a Macarena minta ihletett, amely couture tervezői karrierem végét kijelölte.” A Desigual fedélzetén egy új múzsa is megjelent, ő a dél-szudáni Nyarach Abouch, aki vidám eleganciájával és magával ragadó erejével képviseli hitelesen a kollaborációt.

„Nem életkorról, nemzetiségről, évszakról, nappalról vagy éjszakáról szól a kollekció. Örömről, bájról, annak a boldogságáról, amikor olyasvalamit viselsz, ami passzol hozzád, és nemcsak a testedhez, a sziluettedhez, hanem a személyiségedhez és a hangulatodhoz is, évszaktól függetlenül, mert mindig könnyű viselni.”

Kattints a fotóra a galériáért!

50 fotó megtekintése

Fotó: Desigual

Olvasd el ezt is!