Igazán érzéki kollekciót mutatott be a Desigual

2020. május 18.
Évának, az első nőnek szentelt, szenvedéllyel és élvezettel teli kollekciót adott ki a Desigual – Miranda Makaroff művésszel karöltve.

Az Undressing Eve egy előítéletektől mentes, ráadásul környezettudatos kollekció: „Éva nem volt bűnös, inkább csak egy szabad lélek, aki saját döntéseket hozott, és megtanított minket az élvezetekre.” A szexuális szabadság, a természet mint afrodiziákum, és a kreatív kiteljesedés köszön vissza nemcsak a hetvenes éveket idéző szabásokban, de a Miranda által tervezett mintákban is. Nem meglepő hát, hogy a kollekció bemutatója Miamiban igencsak látványosra sikeredett: egy hatalmas, rózsaszín, felfújható női nemi szerv adott otthont a prezentációnak.

miranda-makaroff-desigual-miami

Miranda Miamiban, a kollekciót rejtő felfújható nemi szerv bejáratánál

A természet és védelme központi kérdés Miranda számára, ezért fenntartható anyagokat, organikus pamutot és EcoVerót használtak a kollekció ruhadarabjaihoz. Utóbbi egy fenntartható módon előállított, viszkózhatású anyag, aminek a gyártása 50%-kal kevesebb károsanyag-kibocsátással és vízhasználattal jár.

miranda-makaroff-desigual-kollekcio-1

miranda-makaroff-desigual-kollekcio-2

miranda-makaroff-desigual-kollekcio-3

miranda-makaroff-desigual-kollekcio-4

Miranda Makaroff nem ismeretlen divatberkekben, a művészként, DJ-ként, bloggerként és színésznőként is ismert hölgyemény nevéhez több korábbi ruhakollekció is fűződik. A Madridban élő művész amolyan modern múzsa Carolina Herrera, Marc Jacobs, Michael Kors és a Loewe számára is. Számtalan divatmagazinban szerepel, miközben folyamatosan nyílnak kiállításai is.

Fotó: Desigual, Getty Images

Olvass tovább!