Anna Daubner klasszikus darabjaiból rakott össze csomagokat karácsonyra

2020. december 05. |

Az idei karácsony biztosan kicsit másként fog telni, mint az eddigiek. Kevesebb rohangálással, több ráhangolódással és talán több magyar termékkel a fa alatt. Daubner Anna márkájának hála csodálatos magyar ajándékcsomagokat vásárolhatunk a szeretteinknek!

„Összeállítottunk négy olyan ajándékcsomagot, ami a mi és a vásárlóink kedvenc termékeit tartalmazza. A már klasszikusnak mondható Karma pólót megtalálod a Thank you csomagban a hozzá tartozó kapucnis pulcsival, a Trio gift szettbe a kedvenc szezonális pólóinkat válogattuk össze, a Stronger csomagban szintén egy pulcsit és egy pólót találsz, a Stilky giftszettben pedig legújabb 100% selyemkendőinket. Akár szét is bonthatod a csomagot, hogy több embernek okozz egyszerre boldogságot, csak rajtad áll!” – mondja Dauber Anna.

Ráadásul sokkal kedvezőbb árat találtak ki ezekhez, így jobban megéri, ha csomagot veszünk, mint ha külön-külön vásárolnánk meg a darabokat. Ebben az évben különösen fontos a magyar divat támogatása, ha csak tehetjük, most ne a fast fashion boltok webshopjáról válasszunk darabokat! Ráadásul sokkal különlegesebb és egyénre szabottabb ajándékot tudunk így a fa alá varázsolni.

Online és a Margot Store-ban is elérhetőek ajándékcsomagolással, ha egyben szeretnénk odaadni a dobozt. 

Szólj hozzá te is!

Még több Divat