Anna Daubner klasszikus darabjaiból rakott össze csomagokat karácsonyra

2020. december 05.
Az idei karácsony biztosan kicsit másként fog telni, mint az eddigiek. Kevesebb rohangálással, több ráhangolódással és talán több magyar termékkel a fa alatt. Daubner Anna márkájának hála csodálatos magyar ajándékcsomagokat vásárolhatunk a szeretteinknek!

„Összeállítottunk négy olyan ajándékcsomagot, ami a mi és a vásárlóink kedvenc termékeit tartalmazza. A már klasszikusnak mondható Karma pólót megtalálod a Thank you csomagban a hozzá tartozó kapucnis pulcsival, a Trio gift szettbe a kedvenc szezonális pólóinkat válogattuk össze, a Stronger csomagban szintén egy pulcsit és egy pólót találsz, a Stilky giftszettben pedig legújabb 100% selyemkendőinket. Akár szét is bonthatod a csomagot, hogy több embernek okozz egyszerre boldogságot, csak rajtad áll!” – mondja Dauber Anna.

Ráadásul sokkal kedvezőbb árat találtak ki ezekhez, így jobban megéri, ha csomagot veszünk, mint ha külön-külön vásárolnánk meg a darabokat. Ebben az évben különösen fontos a magyar divat támogatása, ha csak tehetjük, most ne a fast fashion boltok webshopjáról válasszunk darabokat! Ráadásul sokkal különlegesebb és egyénre szabottabb ajándékot tudunk így a fa alá varázsolni.

2 fotó megtekintése

Online és a Margot Store-ban is elérhetőek ajándékcsomagolással, ha egyben szeretnénk odaadni a dobozt.