Közös kollekciót alkotott Daubner Anna és Dallos Bogi

2019. december 10.
Dallos Bogi és Daubner Anna két külön műfajban alkotnak, ám fiatal, önmaguk útját járó művészekként mégis nagyon hasonló világot képviselnek.

Bogi folyamatosan új szerzeményekkel és klipekkel jelentkezik, miközben az X-Faktor mentoraként is rengeteg feladata van. Mindeközben Anna inkább a színfalak mögött, de szintúgy fáradhatatlanul dolgozik az akutális és a kövekező kollekcióin, saját márkája építésén, és designer barátaival közösen megálmodott multibrand boltján, a Margot Store-on.

Az Anna Daubner kollekciók egyik visszatérő slágerdarabja a feliratos felső, amiken az utóbbi szezonokban mindig egy inspiráló, erőt adó szlogen kapott helyet. Ez néz velünk szembe minden tükörbe-pillantáskor és bátorít napközben: merj nemet mondani, mindenre képes vagy, jogod van az egyenlőséghez. Nem véletlen tehát, hogy két, valóban self-made, fiatal nő együttműködésekor is egy ilyen pozitív töltetű üzenetre esik a választás, amely mindkettőjük világát és látásmódját tökéletesen visszaadja.

A közös elképzelésekből egy fiktív lánybandához illő, klasszikus “együtteses” design született póló és pulóver formájában. A felirat – IMAGINE IT AND THEN CHANGE THE GAME – erőt, magabiztosságot, igazi girl powert sugároz, miközben a glitter csillogása játékosságot kölcsönöz viselőjének. Anna és Bogi közös pólói limitált darabszámban lesznek elérhetőek, a címke pedig Bogi és Anna aláírásával lesz ellátva.

4 fotó megtekintése

Fotó: Bodnár Zsófi