Közös kollekciót alkotott Daubner Anna és Dallos Bogi

2019. december 10. |

Dallos Bogi és Daubner Anna két külön műfajban alkotnak, ám fiatal, önmaguk útját járó művészekként mégis nagyon hasonló világot képviselnek.

Bogi folyamatosan új szerzeményekkel és klipekkel jelentkezik, miközben az X-Faktor mentoraként is rengeteg feladata van. Mindeközben Anna inkább a színfalak mögött, de szintúgy fáradhatatlanul dolgozik az akutális és a kövekező kollekcióin, saját márkája építésén, és designer barátaival közösen megálmodott multibrand boltján, a Margot Store-on.

Az Anna Daubner kollekciók egyik visszatérő slágerdarabja a feliratos felső, amiken az utóbbi szezonokban mindig egy inspiráló, erőt adó szlogen kapott helyet. Ez néz velünk szembe minden tükörbe-pillantáskor és bátorít napközben: merj nemet mondani, mindenre képes vagy, jogod van az egyenlőséghez. Nem véletlen tehát, hogy két, valóban self-made, fiatal nő együttműködésekor is egy ilyen pozitív töltetű üzenetre esik a választás, amely mindkettőjük világát és látásmódját tökéletesen visszaadja.

A közös elképzelésekből egy fiktív lánybandához illő, klasszikus “együtteses” design született póló és pulóver formájában. A felirat – IMAGINE IT AND THEN CHANGE THE GAME – erőt, magabiztosságot, igazi girl powert sugároz, miközben a glitter csillogása játékosságot kölcsönöz viselőjének. Anna és Bogi közös pólói limitált darabszámban lesznek elérhetőek, a címke pedig Bogi és Anna aláírásával lesz ellátva.

Fotó: Bodnár Zsófi

Szólj hozzá te is!

Még több Divat