A legnagyobb divathetek bemutatóit idén is online nézhetjük

2021. január 18.
Jó hír, hogy a párizsi, a londoni és a koppenhágai divathetek idén sem maradnak el, viszont a koronavírus miatt nézők nélkül tartják meg a show-kat.

Ahogy az várható volt, a koronavírus az idei nagy divatbemutatókra is rányomja bélyegét, és csak nagyon szigorú óvintézkedések mellett szervezik meg a leginkább várt show-kat, amiket élőben, modellek részvételével, de közönség nélkül rendeznek meg, és online közvetítenek a közönség számára.

párizsi divathét

A párizsi divathéten január 19–24. között a férfi kollekciókat mutatják be, ahol a Louis Vuitton, a Rick Owens, az Issey Miyake, a Dries Van Noten, a Dior Homme, a Paul Smith, a Wales Bonner, az Hermes, a Vetements, a Jil Sander, a Thom Browne és a Celine legfrissebb kollekcióit biztosan láthatjuk majd, míg január 25–27. között, az Haute Couture héten a Schiaparelli, az Iris Van Herpen, a Christian Dior, a Giambattista Valli, a Chanel, a Stéphane Rolland, az Alexandre Vauthier, a Giorgio Armani Privé, a Valentino, a Maison Margiela, az Elie Saab, a Viktor and Rolf, a Zuhair Murad és a Jean Paul Gaultier bemutatóit várhatjuk.

A koppenhágai divathetet ugyancsak digitális platformokon közvetítik február 2–5. között, míg a londoni divathetet február 19–23. között a LondonFashionWeek oldalán lehet követni. A résztvevők pontos listája még nem elérhető.

Forrás: fashionunited
Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!