Feltűnő őszi kollekciók a világ legnagyobb kifutóiról

2021. február 26.
Vivenne Westwood, Erdem Moralioglu és Carolina Herrera 2021-es őszi ready to wear kollekcióját hoztuk el három méretes galériában.

Vivenne Westwood

A nemrégiben combfixet villantó Vivienne Westwood őszi kollekciója 90 százalékban olyan anyagokból készült, amik nem róttak semmiféle terhet a környezetre. A kollekció ezúttal is hozza a tervező izgalmas látásmódját, visszatérő motívumként pedig felfedezhetjük François Boucher 1743-as festményének (Daphnis és Chloe) lenyomtát.

27 fotó megtekintése

Carolina Herrera

A 40 éves márka negyedik kollekcióját készíti el a Covid alatt, és ahogy Wes Gordon tervező korábbi munkái, úgy a 2021-es őszi kollekciója sem akar beleolvadni a háttérbe. Zsiráfminták, fekete-fehér pöttyök, szívek és intarziák gondoskodnak a feltűnésről. A 2021-es kollekció képeit a Empire State Buildingben készítették.

26 fotó megtekintése

Erdem

Erdem Moralioglu tervező 2021-es őszi kollekciója egy balett-táncos gardróbját eleveníti meg, a dizájnerre ugyanis nagyon nagy hatással volt a Royal Opeara House-ban végzett munkája: 2018-ban ő tervezte egy előadáshoz a táncosok kosztümjeit. Teljesen letaglózta az a nagy kontraszt, ami a balett-táncosok mindennapjait áthatotta, ahogy a reflektorfényből egyből a hézköznapok szürkeségébe lépnek vissza.

22 fotó megtekintése

Fotó: IMAxTree

Olvasd el ezt is!