Öt ready to wear kollekció a New York-i divathétről

2021. február 24.
Gabriela Hearst, Claudia Li, Christian Juul Nielsen, Phillip Lim, Bibhu Mohapatra: nézd meg a New York-i divathét öt tervezőjének legújabb ready to wear kollekcióit!

Gabriela Hearst

A karbonsemleges Gabriela Hearst 2021-es őszi kollekcióját a fenntarthatóság mellett szülőföldje, Uruguay, és kislánya, Mia inspirálta, akinek virágos festményei néhány szöveten is visszaköszönnek. A kollekció 40 százalékban újrahasznosított és deadstock alapanyagokból készült.

20 fotó megtekintése

Bibhu Mohapatra

Az indiai származású, New York-i székhelyű tervező kollekcióját Gustav Klimt és Emilie Flöge osztrák dizájner munkássága ihlette, és mivel szeretett volna nagyon „zöld” lenni, a kollekció néhány darabja vegán bőrből készült. Ami a fukszia színkódot illeti, a tervező őszintén bevallja, indiai származása miatt egész egyszerűen szerelmes ebbe a színbe.

20 fotó megtekintése

3.1 Phillip Lim

A kínai származású amerikai tervező számára mindig is fontos volt, hogy örök darabokat tervezzen. 2021-es őszi kollekcióját a ‘70-es évek rezgése és a karantén kényelmes viseletei ihlették.

17 fotó megtekintése

Aknvas

Christian Juul Nielsen dán tervező egyre nagyobb hírnevet szerez Aknvas márkájának, 2021-es őszi kollekciójába ugyanis nagyon szerethető darabokat tervezett, amik játékosságról, biztonságról és precíz tervezésről árulkodnak.

14 fotó megtekintése

Claudia Li

A kínai származású fiatal tervező (aki Új-Zélandon és Szingapúrban nevelkedett, majd Londonban tanult) 2021-es kollekciójában nem titkoltan nosztalgiázott: a báli szezonnak állított emléket.

16 fotó megtekintése

Forrás: Vogue Fotó: IMaxTree

Olvasd el ezt is!