Ennél cukibb ékszertrend idén már nem lesz!

2021. június 14.
Elő az élénk színekkel, a vidám mintákkal, gyöngyökkel és charmokkal!

Megkockáztatom e címbéli kijelentést, hisz nézzetek csak ezekre az élénken vibráló ékszerekre, mennyi vidámságot árasztanak színeik és formáik! Tökéletes nyári darabok, de semmiképp sem alapdarabok – annál több karaktert kaptak.

Míg a gyöngyökből fűzőtt nyakláncok és karkötők némi gyermeki játékosságot, a nyaralásról hozott csecsebecsék kedvességét csempészik a látványba, addig csillogó, köves társaik az abszolút nőies vonalat erősítik – persze tele #summervibes lazasággal.

színes ékszerek nyárra

Nyakláncok, karkötők esetén népszerű halmozni az élvezeteket, és több, színes ékszert viselni. Ezt leginkább hétköznapi szettekhez, vízparti lengeséghez ajánljuk, míg ha egy csinosabb outfitet szeretnénk feldobni, elég lehet egy-egy cuki darabot csempészni a komolyabb arany vagy ezüst ékszereink közé.

színes ékszerek

Hogy milyen szuper darabokkal tehetitek meg mindezt, arra adunk most néhány tippet. Ha pedig kedvet éreztek hozzá, és ti készítitek el gyöngyös nyári kedvenceiteket, feltétlen osszátok meg velünk Instán, hadd gyönyörködjünk bennük mi is!

Ékszerbazár

F&F 2490 Ft

Zara 4995 Ft

Swarovski 59 500 Ft

Pandora 14 500 Ft és 17 900 Ft

Mayol 50 €

PDPaola 29 219 Ft

Bimba y Lola – answear.hu 24 990 Ft

Mango 3995 Ft

IKIIKI / WonderLab 39 900 Ft

Stradivarius 2295 Ft

Parfois 7995 Ft

Ezt olvastad már?