Szalmakalapok nyárra, utcára, vízpartra

2021. június 16.
Neked melyik a kedvenc szalmakalapfazonod?

A szalmakalapok az elmúlt években a nyár toplistás kiegészítőivé váltak. Nincs fényvédő, mely náluk sikkesebben védené arcunkat a naptól (de ettől még feltétlen kenjétek magatokat!), ráadásul annyi formában és színben divatban vannak, hogy garantáltan találhatunk arcformánkhoz előnyös darabot.

Etro szalmakalap

Etro

Míg a korábbi években a feliratos szalmakalapok voltak a legnépszerűbbek, idén fekete szalaggal ékesített társaik veszik át tőlük a stafétabotot. Mellettük színes szalagos és megkötős fazonokkal is sok helyütt találkozhatunk, színben pedig a natúr és a fekete mellett a több árnyalatban készült szalmakalapok is népszerűek.

Aje Resort 22

Aje Resort 22

About You

TCN

TCN

Fazon tekinetében még nagyobb a demokrácia, a fonott napellenzőktől a baseballsapka-fazonokon át az óriási napozókalapokig terjed a választék. A klasszikus fedora vagy vödörkalap szintúgy népszerű, kérdés, nekünk melyik áll a legjobban? Hogy ezt megtudjuk, érdemes rászánni az időt a próbálgatásra, hisz ahogy korábban Virág Anna kalapkészítő is elmondta, „Olyan nincs, hogy valakinek semmilyen kalap nem áll jól: csak keresnünk kell, de rá fogunk lelni a hozzánk legtökéletesebben illeszkedő fazonra!”

Chocheng

Chocheng

Szalmakalapbazár

Mango 7995 Ft

Zara 8995 Ft

Uterqüe 24 990 Ft

Gucci 350 €

Reserved 6595 Ft

Giorgio Armani 530 €

Medicine – answear.hu 3 480 Ft

Parfois 7995 Ft

& Other Stories 25 €

Reserved 7995 Ft

Lauren Ralph Lauren – ecipo.hu 28 990 Ft

& Other Stories 35 €

Zara 4995 Ft

Women’secret

H&M 3495 Ft

Tommy Hilfiger 27 €

Kifutófotó: Getty Images

Ezt olvastad már?